Mergi direct la conținut »
Ce firmă va asigura îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. Primăria Capitalei a făcut anunțul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Ce firmă va asigura îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. Primăria Capitalei a făcut anunțul

Ce firmă va asigura îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. Primăria Capitalei a făcut anunțul.

De Ciprian Iana,

Primaria Capitalei a transmis, luni seara, că a finalizat achiziția serviciilor de întreținere a gazonului pentru Arena Nationala, urmând să fie încheiat contractul, în valoare de aproape 100 de milioane de lei, fără TVA.

Câștigatoarea licitației pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Nationala este SC Sports Fields SRL, aceeasi firmă care a avut până acum contract cu FCSB, clubul lui George Becali, și care încasa de la acesta mai mulți bani pentru Arena Națională și mai puțini bani pentru îngrijirea bazei sportive private din Berceni.

Inițial, municipalitatea nu comunicase numele firmei câștigatoare, ci doar faptul că a fost finalizata licitația și valoarea contractului.

Contract pentru 45 de zile

Astfel, SC Fields Sports SRL va asigura în continuare îngrijirea gazonului de pe Arena Națională, contractul de aproape 100 de milioane de lei fiind încheiat pentru 45 de zile, interval în care se va finaliza o alta procedură, pe care Primaria Capitalei o pregăteste în prezent.

Firma deținută de Stelian Dia este aceeași care a asigurat îngrijirea gazonului de pe Arena Națională pentru FCSB, în baza protocolului între clubul lui Gigi Becali și Primăria Capitalei.

Conform unor dezvăluiri din Gazeta Sporturilor, protocolul prevedea ca instituția condusă de Gabriela Firea, fina omului de afaceri, să achite contractul, „compensâând din sumele aferente închirierii stadionului și achitarii utilităților”.
Contractul a fost atribuit atunci clubului FCSB fără o procedura de achiziție publică.

Din cazua gazonului prost, mai multe reacții vehemente au avut loc duminică seara înaintea și în timpul partidei de Liga 1 dintre FCSB și Poli Iași, meci din etapa cu numărul 3 a Ligii 1, meci care a avut loc pe Arena Națională din București. , notează News.ro.


Petre Daea este ministru doar pentru porcii sănătoși. Pe cei bolnavi de pestă îi aruncă în curtea ANSVSA

 
Close
Închide
  Close