Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase a premiat campioanele în proba de dublu a turneului ITF de la Arad care îi poartă numele / GALERIE FOTO Galerie foto
12imagini
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Ilie Năstase a premiat campioanele în proba de dublu a turneului ITF de la Arad care îi poartă numele / GALERIE FOTO

Ilie Năstase a premiat campioanele în proba de dublu a turneului ITF de la Arad care îi poartă numele / GALERIE FOTO

Ilie Năstase a premiat campioanele în proba de dublu a turneului ITF de la Arad care îi poartă numele de la Arad.

De Daniel Conțescu,

Primul număr unu mondial din istoria circuitului masculin s-a arătat stresat de insistențele Anelei Freer, directorul turneului de la Arad, cu premii de 15.000 de dolari, de a-l aduce la turneul desfășurat pe malul Mureșului, la baza sportivă Activ Club.

”Dacă ți-am spus o dată că vin, nu trebuie să mă suni de o sută de ori pe zi”, și-a început Ilie Năstase pledoaria la festivitatea de premiere a probei de dublu, câștigată de perechea Ene / Roșca, scor 6-3, 6-4 în compania cuplului Gașpar / Hristea. În aplauzele asistenței, Năstase le-a acordat cupe învingătoarelor și a apreciat declarația Cristinei Ene, care a spus că, anul viitor, speră să nu mai participe la acest turneu, sperând la o clasare mult mai bună în ierarhia WTA.

O singură româncă în semifinale 

Proba de simplu și-a desemnat semifinalistele. O singură româncă s-a calificat în penultimul act al competiției, Andreea Mitu. În careul de ași vor evolua Berberovic (Bosnia) – Pirok (Ungaria) respectiv Karvouni (Grecia) – Mitu (România).

Rezultatele din sferturile de finală

Nefisa BERBEROVIC (BIH) [6]     6-4 6-4     Alexandra DAMASCHIN (ROU)

Alexa PIROK (HUN)     6-2 3-6 6-2     Ioana Loredana ROSCA (ROU) [4]

Vasiliki KARVOUNI (GRE)     1-6 6-3 7-6(3)     Cristina ENE (ROU) [5]

Andreea MITU (ROU) [8]     6-2 6-4     Georgia Andreea CRACIUN (ROU) [2]

Nasty, la turneul care îi poartă numele:

,”M-a chemat Anela Freer (n. r. – director turneu) pentru 3 zile la Arad. A zis ca o zi nu e suficient. Dacă îmi place, rămân aici o săptămână”.
O singură româncă în semifinale
În careul de ași vor evolua Berberovic (Bosnia) – Pirok (Ungaria) respectiv Karvouni (Grecia) – Mitu (România).

Close
Închide
  Close