Mergi direct la conținut »
La US Open, n-are rivală pe teren, dar un adversar de temut nu-i dă pace! ^Simona Halep, răpusă de căldură? Campioana noastră suferă din pricina temperaturilor ridicate, care i-au produs bubițe pe gât și pe față
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > La US Open, n-are rivală pe teren, dar un adversar de temut nu-i dă pace! ^Simona Halep, răpusă de căldură? Campioana noastră suferă din pricina temperaturilor ridicate, care i-au produs bubițe pe gât și pe față

La US Open, n-are rivală pe teren, dar un adversar de temut nu-i dă pace! ^Simona Halep, răpusă de căldură? Campioana noastră suferă din pricina temperaturilor ridicate, care i-au produs bubițe pe gât și pe față

Simona Halep, 23 de ani, n-are rival pe măsură, până acum, la US Open, turneu la care a câștigat trei meciuri la simplu și unul la dublu mixt (alături de Horia Tecău), fără să fi pierdut vreun set. În ultima partidă, sâmbătă noapte, 6-2, 6-3 cu Shelby Rogers, a doua jucătoare a lumii a fost expeditivă. A stat doar 66 de minute pe teren.

Cu un punctaj care a calificat-o deja la Turneul Campioanelor, numărul 2 WTA are, totuși, un adversar de temut la Flushing Meadows: căldura. Temperaturile ridicate, coroborate cu o umiditate excesivă, au lăsat urme pe corpul sportivei noastre. O imagine difuzată de site-ul oficial al competiției new-yorkeze surprinde o zonă alergică, iritată, plină cu bube, în zona gâtului.
US Open Tennis

Simona Halep nu este singura care suferă de căldură. La meciul cu Rogers, Halep a disputat primul meci în sesiunea de seară, pe ”Arthur Ashe”. Se poate spune că a primit tratament special, unul de care mai au parte doar campionilor. Spre exemplu, Roger Federer, numărul 2 ATP și cel mai titrat jucător de tenis din istorie (17 turnee de Mare Șlem câștigate), le-a mulțumit organizatorilor că l-au pus să joace seara, atunci când temperaturile sunt suportabile, partida cu belgianul Steve Darcis, din turul secund.

Specialistul Mihai Rusu, fost jucător în echipa de Cupa Davis a României, avertiza, înaintea turneului asupra faptului că Simona va avea doi adversari de temut, ambii posibili factori perturbatori: căldura și zgomotul produs de avioane. 

”Căldura este accentuată și de tribune, construite din ciment și din armătură de fier. La nivelul terenului cred că sunt 50 de grade. Un adevărat cuptor!”, spunea Rusu. Mai multe, AICI.

Până acum, căldura a făcut ravagii la Flushing Meadows. Americanul Jack Sock a leșinat în timpul meciul cu belgianul Ruben Bemelmans (AICI, detalii).
US Open Tennis

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close