Mergi direct la conținut »
A murit tatăl lui Alexandru Chipciu. ”Era cel mai bun. El m-a dus prima dată la fotbal”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

A murit tatăl lui Alexandru Chipciu. ”Era cel mai bun. El m-a dus prima dată la fotbal”

A murit tatăl lui Alexandru Chipciu. Fotbalistul de 28 de ani trece prin momente cumplite, părintele său a trecut în neființă după o grea suferință.

Oficialii celor de la Anderlecht sunt alături de internaționalul român, așa cum se poate observa și din mesajul postat pe contul oficial al clubului.

”Clubul Anderlecht a aflat astăzi, luni, 11 decembrie 2017, o veste tristă: tatăl lui Alexandru Chipciu a decedat! Întreg clubul îi dorește jucătorului și familiei sale putere pentru a depăși acest moment dificil”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării belgiene.

Tatăl lui Alexandru Chipciu a jucat şi el fotbal. ”Era cel mai bun, avea numărul 10 pe spate şi toţi coechipierii ascultau de el. Tatăl meu a fost maior în armată şi mă mândream mereu cu asta când eram la şcoală. Se spune că tatăl e primul erou al fiului său, iar eu chiar aşa l-am văzut pe tata.

Când ne întrebau în clasă ce lucrează părinţii noştri, eram primul care ridica mâna să răspundă! Îmi aduc aminte că mergeam mereu să joc fotbal la el la unitate şi, de multe ori, eram în aceeaşi echipă. Era foarte ordonat în teren, dar mai ales în viaţa de zi cu zi, lucru pe care mi l-a transmis şi mie.

Uneori, îmi “terorizez” soţia şi fetele cu obsesia mea pentru curăţenie. Tatăl meu e cel mai bun din lume! Mai ales pentru că el m-a dus prima dată la fotbal. Iar pentru asta îi mulţumesc şi îi urez la mulţi şi sănătoşi ani de Ziua Tatălui! Ce e mai bun, pentru cel mai bun tată! La mulţi ani!”, scria Alex Chipciu în luna mai.


Citește și: Cine este nepoata secretă a Regelui Mihai. Are 18 ani și locuiește în Franța

Close
Închide
  Close