Mergi direct la conținut »
Acuzații DURE la adresa Simonei Halep! Nu e prima oară când i se impută asta
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Acuzații DURE la adresa Simonei Halep! Nu e prima oară când i se impută asta

Acuzații DURE la adresa Simonei Halep! Nu e prima oară când i se impută asta

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney, din cauza unei infecții gastrointestinale, și este posibil să nu poată evolua la Australian Open. Site-ul de specialitate american live-tennis.com, citat de Mediafax, a rememorat meciurile pierdute rapid sau a retragerilor de la turneele de dinaintea turneelor de Mare Slam.

„În ciuda problemelor de sănătate, Halep – care are mai degrabă o istorie a meciurilor pierdute devreme sau a retragerilor la evenimentele care preced un Grand Slam – este încrezătoare că va fi bine la Australian Open, competiţie ce începe luni, la Melbourne. Ea are câteva meciuri câştigate în 2015, la Shenzhen, deşi nu în faţa celei mai înalte opoziţii. Halep a întâlnit o singură jucătoare din Top 50 în drumul spre titlu, pe Timea Bacsinszky, locul 47 WTA”, au scris jurnaliștii americani.

Acuzată și de L`Equipe

Nu este pentru prima oară când Halep intră în atenția presei internaționale pentru retragerea înaintea unor turnee importante. Pe 2 octombrie 2014, L`Equipe a criticat decizia româncei de a se retrage din sferturile de finală ale China, Open, precizând că este la al treilea abandon de acest fel și că trebuie să se stabilească dacă este doar o concidență.

„Este a treia oară când Simona Halep ia o astfel de decizie: a declarat forfait la Roma, după victoria din primul meci cu Madison Keys, şi şi-a făcut de asemenea bagajele la ‘s-Hertogenbosch, abandonând în turul 2. De fiecare dată înaintea unui turneu important, pentru ca apoi să joace finala la Roland Garros şi în semifinalele la Wimbledon. Rămâne ca adversarele ei, dar şi organizatorii de turnee şi WTA să decidă dacă acestea nu sunt altceva decât coincidenţe”, scria L`Equipe la vremea respectivă. Francezii menționau că urma Turneul Campioanelor, unde Halep a ajuns în finală.

Halep, locul 2 WTA în acel moment, s-a retras înaintea sferturilor de finală ale acelui turneu, în care ar fi trebuit să o întâlnească pe Ana Ivanovici, din cauza unei accidentări suferite la coapsa stângă.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close