Mergi direct la conținut »
Schimbare incredibilă de macaz: Adrian Cristea s-a lăsat fotbal ca să se culturalizeze!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Schimbare incredibilă de macaz: Adrian Cristea s-a lăsat fotbal ca să se culturalizeze!

Schimbare incredibilă de macaz: Adrian Cristea s-a lăsat fotbal ca să se culturalizeze! Liber de contract, fotbalistul  de 33 de ani și-a schimbat stilul de viață și este preocupat de dezvoltarea sa personală. 

Politehnica Iași, Dinamo, Universitatea Cluj sau Steaua, sunt cluburile de fotbal unde talentatul mijlocaș a fost legitimat de-a lungul timpului, iar ultima experiență a fost la clubul Concordia Chiajna și s-a terminat la începutul acestui an.
Până la viitorul angajament profesional, Adrian Cristea are timp și pentru a fi preocupat de aspectul fizic și de orizonturile sale culturale.
”Prințul” frecventează salonul de frumusețe Yofi Hair Academy din zona Pipera, iar în momentele de așteptare se delectează citând beletristică. Fotbalistul a descoperit cărțile Ioanei Nitobe Lee, singura scriitoare română stabilită în Washington D.C., ale cărei cărți au apărat atât în română și în engleză iar americanii vor să le ecranizeze pentru marele ecran.

Adrian Cristea s-a lăsat fotbal ca să se culturalizeze! Citește ”Coșmarul amerincan”

Cartea pe care Cristea o citește în prezent se intitulează ”Coșmarul american” și a fost foarte bine primită de critici, lucrarea fiind o continuare fascinantă a poveștii vieții scriitoarei Ioana Nitobe Lee, după primul roman de dragoste scris de ea, ”Ai Suru – A iubi”. 

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 
”Am trecut printr-un al doilea divorț, iar astăzi recunosc, fericită, că mi-am găsit jumătatea. Am avut un drum lung de parcurs până la fericire, dar călătoria a meritat cu vârf și îndesat. Locuiesc în Washington, alături de soțul meu american, pe care îl urmez peste tot în lume”, spune scriitoarea.
Ioana Nitobe Lee, a cărei lecție de viață ar putea fi un exemplu foarte bun pentru Adrian Cristea. Fotbalistul a ajuns pe cele mai înalte culmi în fotbalul românesc însă a lăsat ca viața personală să i-o afecteze pe cea profesională, lăsând ca talentul și celelalte calități sportive ale sale să nu fi fost încă exploatate la maximum. 
Close
Închide
  Close