MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 21:00

Adrian Mutu, demis de la FC Voluntari. Costel Gâlcă, noul antrenor

Distribuie

Adrian Mutu, demis de la FC Voluntari, în ciuda faptului că a salvat echipa ilfoveană de la retrogradare după barajul cu Chindia Târgoviște.

ACTUALIZARE 14 iunie. Consiliul de Administrație al clubului a decis că Adrian Mutu nu mai poate să rămână la echipă, deși a reușit să salveze echipa de la retrogradare. De la echipă a plecat și Dan Leasă, președintele clubului, care și-a dat demisia, nefiind de acord cu decizia CA. Costel Gâlcă, fostul tehnician al FCSB-ului, cel care a câștigat trei trofee cu echipa roș-albastră în sezonul 2014-2015! Mai mult, Adrian Ilie urmează să fie numit director general al clubului și se va ocupa de transferurile echipei în această pauză de vară.

FC Voluntari a reuşit să se salveze cu emoţii de la retrogradare, după ce a câştigat la lovituri de departajare barajul cu Chindia Târgovişte, motiv pentru care Adi Mutu este în mare pericol să fie demis, scrie telekomsport.ro.

Prima experienţă ca antrenor în Liga 1 nu este foarte fericită pentru Adi Mutu. Fostul mare internaţional român a preluat echipa din mers şi a reuşit cu mari emoţii să o menţină în Liga 1. FC Voluntari a trecut la baraj de Chindia Târgovişte, însă abia după loviturile de departajare. În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0, dar Chindia a reuşit acelaşi scor în manşa secundă.

Cu toate astea, Adrian Mutu este mândru de performanța obținută. 'M-au adus să salvez de la retrogradare echipa FC Voluntari și am salvat-o! Obiectiv îndeplinit', a scris Mutu pe instagram.


Citiți și: Adrian Mutu, băiat rău. Antrenorul de la Voluntari anunță revoluția în lotul ilfovenilor și îi răspunde lui Ciprian Marica

Loading...
Comentarii