MENIU CAUTĂ

Adrian Mutu, demis de la FC Voluntari. Costel Gâlcă, noul antrenor

Distribuie

Adrian Mutu, demis de la FC Voluntari, în ciuda faptului că a salvat echipa ilfoveană de la retrogradare după barajul cu Chindia Târgoviște.

ACTUALIZARE 14 iunie. Consiliul de Administrație al clubului a decis că Adrian Mutu nu mai poate să rămână la echipă, deși a reușit să salveze echipa de la retrogradare. De la echipă a plecat și Dan Leasă, președintele clubului, care și-a dat demisia, nefiind de acord cu decizia CA. Costel Gâlcă, fostul tehnician al FCSB-ului, cel care a câștigat trei trofee cu echipa roș-albastră în sezonul 2014-2015! Mai mult, Adrian Ilie urmează să fie numit director general al clubului și se va ocupa de transferurile echipei în această pauză de vară.

FC Voluntari a reuşit să se salveze cu emoţii de la retrogradare, după ce a câştigat la lovituri de departajare barajul cu Chindia Târgovişte, motiv pentru care Adi Mutu este în mare pericol să fie demis, scrie telekomsport.ro.

Prima experienţă ca antrenor în Liga 1 nu este foarte fericită pentru Adi Mutu. Fostul mare internaţional român a preluat echipa din mers şi a reuşit cu mari emoţii să o menţină în Liga 1. FC Voluntari a trecut la baraj de Chindia Târgovişte, însă abia după loviturile de departajare. În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0, dar Chindia a reuşit acelaşi scor în manşa secundă.

Cu toate astea, Adrian Mutu este mândru de performanța obținută. ”M-au adus să salvez de la retrogradare echipa FC Voluntari și am salvat-o! Obiectiv îndeplinit”, a scris Mutu pe instagram.


Citiți și: Adrian Mutu, băiat rău. Antrenorul de la Voluntari anunță revoluția în lotul ilfovenilor și îi răspunde lui Ciprian Marica

Citește mai multe despre Chindia Târgovişte și FC Voluntari pe Libertatea.

Comentarii