MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 16:52

Adrian Pitu, președinte executiv la SSC Farul Constanța. Tibi Curt, numit manager

Distribuie

Noul președinte executiv al echipei de fotbal SSC Farul Constanța, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, este fostul fotbalist Adrian Pitu (42 de ani), care a jucat printre alte formații la FC Farul, Steaua, U Craiova, FC Național, dar și la echipe din străinătate.

O altă noutate în schema de conducere a SSC Farul este Tiberiu Curt, și el fost fotbalist la FC Farul și la alte echipe, care va îndeplini funcția de manager.

Adrian Pitu și Tiberiu Curt au fost prezentați astăzi într-o conferință de presă care s-a desfășurat la stadionul Farul și la care au mai participat Erkal Memet, președintele Consiliului Director al SSC Farul, Petre Grigoraş, antrenorul principal al echipei, și Marcel Lică, fostul președinte executiv, care va rămâne alături de club, ca director executiv.

Am o misiune foarte importantă, cu multe responsabilități, de care sper să mă achit cu brio. E un proiect serios, care se bucură de sprijinul autorităților locale. Primul obiectiv e promovarea în Liga a 2-a. Vrem să readucem Farul acolo unde a fost odată, a declarat Adrian Pitu.

FOTO: ziuaconstanta.ro

Citește mai multe despre Adrian Pitu pe Libertatea.

Comentarii