Mergi direct la conținut »
Adrian Răduță din nou pe podium în CEE de Motocross!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Adrian Răduță din nou pe podium în CEE de Motocross!

Adrian Răduță din nou pe podium în CEE de Motocross!

Sportivii Top Cross TCS s-au deplasat din nou în Bulgaria, iar Adrian Răduţă a terminat încă o dată pe podium în Campionatul Est European de Motocross, informează pitstops.ro.

Echipa Top Cross TCS are parte de o toamnă intensă, cu multe deplasări în ţara vecină, Bulgaria. Evident, totul se întâmplă cu un scop, şi anume cursele de motocross: la doar o săptămână după etapa de la Samokov, singurii piloţi români din Campionatul Est European au revenit în weekend-ul 13 – 14 septembrie pe aceste meleaguri pentru o nouă rundă a competiţiei, de această dată într-o formulă mai „extinsă”: Adrian Răduţă, Ionut Corbea, şi Virgil Corbea.

Liderul echipei Top Cross TCS, Adrian Răduţă, cunoaşte bine circuitul de la Troyan, acolo unde s-a desfăşurat etapa cu numărul nouă a Campionatul Est European, fiind cât pe ce să înregistreze o nouă victorie în faţa piloţilor bulgari, care evoluau practic pe un circuit de casă. Adrian a reuşit câte un „hole-shot” în fiecare din cele două manşe la MX1, instalându-se la conducerea cursei. Din păcate, în prima manşă, cel mai titrat pilot român de motocross a căzut într-un viraj alunecos, fiind depăşit de mai mulţi concurenți, printre care şi bulgarul Ioskev. Adrian s-a ridicat şi a recuperat poziţiile pierdute, însă prea puţin timp a mai rămas din manşă pentru a trece şi de sportivul bulgar, de care se apropiase vizibil.

În manşa doi, după cinci tururi la conducere, Adrian a rămas fără frâna spate şi a fost nevoit să slăbească ritmul. „Pe circuit era o săritură în coborâre urmată de un taluz, unde era absolut obligatoriu să frânezi şi cu spatele,” ne explică pilotul Top Cross TCS. El a fost astfel depăşit de acelaşi Ioşkev. „Sunt mulţumit de locul doi obţinut la Troyan, am mai câştigat opt puncte în faţa concurentului meu direct, macedoneanul Cristian Iliovski, avansul înaintea următoarei etape, cea de la el de acasă, fiind de 28 de puncte,” spune Răduţă, care poate pleca astfel încrezător în Macedonia în acest weekend.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close