Mergi direct la conținut »
Află de cine e îndrăgostită Simona Halep! E un bărbat CELEBRU
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Află de cine e îndrăgostită Simona Halep! E un bărbat CELEBRU

Află de cine e îndrăgostită Simona Halep! E un bărbat CELEBRU

Simona Halep (22 de ani) a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, înregistrată acum șase zile, că nu ştie ce este acela un selfie. După ce i s-a explicat, jucătoarea a recunoscut că nu şi-a făcut niciodată o astfel de fotografie!

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „Outside the Ball”, Simona a fost întrebată dacă ştie ce este un selfie. Ea a dezvăluit că nu ştie despre ce este vorba. După ce i s-a explicat, a afirmat că ştie ce înseamnă, dar că nu şi-a făcut niciodată nicio astfel de fotografie. Prezentatoarea emisiunii a ţinut să-i arate Simonei Halep cum se face un astfel de instantaneu, astfel că jucătoarea de tenis şi-a făcut primul selfie din viaţa sa, cu zâmbetul cald şi cuceritor pe buze.

Pe de altă parte, într-un interviu acordat Antena 1 la scurt timp după meciul cu Maria Șarapova, la Roland Garros, Simona a mărturisit că este îndrăgostită de Gerard Butler, celebrul actor scoțian care a avut o relație cu Mădălina Ghenea. Mai exact, de calitățile lui… actoricești. Actorul este împătimit de tenis, fiind văzut des în tribunele de la Wimbledon.

 

Close
Închide
  Close