MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 17:57

Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc pe 18 aprilie. Cine e primul candidat. Burleanu, sigur pe el

Distribuie

Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc pe 18 aprilie. Un candidat a confirmat deja participarea.

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis, vineri, ca alegerile pentru președinția FRF să aibă loc la data de 18 aprilie 2018.

Printre cei care și-au anunțat intenția de a-l detrona pe președintele în funcție, Răzvan Burleanu, se numără Sorin Răducanu, Florin Prunea, Marcel Pușcaș, Cristian Balaj, Ciprian Marica, Victoraș Iacob (considerat, însă, 'iepurele' lui Burleanu) sau Ionuț Lupescu.

Însă, până acum, singurul care a comfirmat candidatura a fost Sorin Răducanu, cel care a mai 'concurat' și la alegerile din 5 martie 2014, când a câștigat Răzvan Burleanu.

Alegerile pentru șefia FRF. Propunerea, cu 90 de zile înainte de eveniment

„Alegerile vor avea loc pe 18 aprilie 2018. În 2005, în 2010 și 2014, alegerile au fost permanent anunțate cu 30 de zile înainte. Astăzi sunt primele alegeri în care se face un anunț cu mai bine de 90 de zile înainte, ca orice posibil candidat să-și poată face campania și să vină în data de 18 aprilie în fața membrilor FRF', a declarat Răzvan Burleanu în cadrul unei conferințe de presă.

Actualul șef din Casa Fotbalului a adăugat: 'Propunerea a venit la solicitarea membrilor din Comitetul Executiv, pentru a pune capăt minciunilor care au apărut în presă, dar și pentru a avea alegeri cât mai repede”.

Îa final, Burleanu, care încă nu și-a depus candidatura, s-a arătat sigur că va câștiga aceste alegeri: 'Voi candida, dar nu numai că voi candida, voi și câștiga aceste alegeri! În mod cert, îi cunosc foarte bine pe toţi membrii FRF mai bine decât orice alt candidat şi, mai mult de atât, nu îmi e teamă de niciun candidat şi nu mă voi retrage din această campanie”.


CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea e potent, nu glumă. Ce dimensiune se spune că are bărbăția lui

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii