MENIU CAUTĂ

Alex Păcurar de la Steaua: ”Femeile mi-au dat bani să mă culc cu ele”

Distribuie

Alex Păcurar (29 de ani) a dat un gol fabulos cu Timişoara, dar asta nu înseamnă că reuşita sa înseamnă paşaportul pentru rămânerea în Ghencea. ”Dacă vrea pleacă, dacă nu, rămâne”, a anunţat, nepăsător patronul Gigi Becali. Până să se lămurească situaţia sa, mijlocaşul clujean, care e dorit de Victor Piţurcă la Craiova, a acordat un interviu neconvenţional în august 2009 pentru emulte.ro despre...femei, a doua lui mare pasiune după fotbal.

Libertatea:
“Gurile rele” spun că eşti misogin şi că femeia ar trebui să stea doar la cratiţă. E adevărat?
Alex Păcurar: Chiar cã sunt rele gurile respective. Idealul meu feminin nu se regãseşte deloc în trãsãturile de mai sus. Îmi place ca femeia de lânga mine sã fie independentã, cu o personalitate puternicã , capabilã şi sigurã pe forţele ei.

Ai vreo iubită? Dacă da, de cât timp sunteţi împreunã şi cum v-aţi cunoscut, ce îţi place la ea?
Am o relaţie de aproximativ cinci luni. Ne-am cunoscut în Cluj, oraşul meu natal. Cât despre ce îmi place la ea aş putea spune cã are multe calităţi, dar enumer doar câteva: e sociabilã, frumoasă şi descurcăreaţă.

Ai intrat vreodată într-un sex-shop? Ce ţi s-a părut interesant din ce ai văzut?
Am intrat de câteva ori şi, sincer, nu m-a impresionat nimic în mod deosebit. Probabil că depinde de fanteziile fiecãruia şi ăsta e un subiect unde aş vrea să păstrez un strop de discreţie!

Care a fost cel mai inedit mod în care te-a abordat o femeie?
Cred cã în perioada liceului am avut parte de cea mai interesantã şi inedită abordare. O colegă mai mare mi-a propus să mă culc cu ea contra unei sume de bani. Cred că erau banii ei de buzunar pentru o lună sau două.

„Îmi plac şi sânii de silicon şi cei naturali”

0-287061-alexpacurar2.jpgŢi-ai face vreo operaţie estetică?
Deocamdatã nu mă tentează să schimb ceva fizic la mine. Poate mai tarziu sau poate niciodată.

Îţi plac femeile cu implant de silicon în sâni sau naturale?
Dacã e să-mi placã o femeie, îmi place şi cu sâni naturali şi cu silicoane. Nu e chiar cel mai important criteriu.

Care e poziţia ta preferatã?
E de precizat la ce fel de poziţie vă referiţi. Aş spune cã îmi place sã joc ofensiv şi în teren şi în afara lui.

Ai renume de ”player” între femei… Câte au trecut prin aşternutul tãu?
Nu am ţinut socoteala niciodată, nici nu cred că e important numărul. Probabil cu cât e mai mare cu atât mai multe sunt eşecurile pe planul acesta.

Visează să joace în Spania

Visul lui Păcurar e să joace în Spania. ”Bineînţeles cã îmi doresc să am şansa să joc şi într-un alt campionat decât cel român. Îmi place mult fotbalul spaniol şi cred că acesta ar fi locul în care m-aş adapta cu cea mai mare usurinţă”, spune Alex.

Deschide televizorul când se trezeşte

”Primul lucru pe care îl fac dimineaţa? Deschid televizorul. De obicei sar peste micul dejun, dar, dacă am antrenament dimineaţa, încerc sã mănânc ceva uşor înainte: cereale cu lapte sau un croissant”, a povestit stelistul.

Comentarii