Mergi direct la conținut »
Alibec are oferte chiar dacă a avut un sezon oribil: ”E primul pe lista mea de transferuri”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Alibec are oferte chiar dacă a avut un sezon oribil: ”E primul pe lista mea de transferuri”

Alibec are oferte chiar dacă a avut un sezon oribil: ”E primul pe lista mea de transferuri”

Alibec are oferte chiar dacă a avut un sezon oribil: ”E primul pe lista mea de transferuri”.

Denis Alibec (27 de ani), jucătorul care s-a făcut de râs în acest sezon, marcând un singur gol în campionat, mai puțin chiar și decât fundașul Momcilovici, nu va rămâne mult timp șomer.

FCSB a anunțat prin vocea patronului Gigi Becali că se va dispensa de jucătorul-problemă, care s-a certat de nenumărate ori cu antrenorul și cu colegii.

Alibec are oferte chiar dacă a avut un sezon oribil: „Vedem mereu numai părțile rele”

Marius Șumudică, singurul antrenor care a reușit să scoată ceva din alintatul Denis Alibec, îl vrea la viitoarea echipă, chiar dacă nu știe care va fi aceasta.

„Dacă plec în Turcia, Alibec este primul transfer pe care mi-l doresc. Pe cuvântul meu de onoare! Golul pe care îl marchează Planici cu CFR Cluj e făcut de Alibec, dar noi vedem mereu numai părțile rele”, a spus Șumudică la Europa FM.

Acesta va fi înlocuit, foarte probabil, cu slovacul Adam Nemec, care va rămâne liber de contract după ce-i va expira contractul cu Dinamo. 

„Noi așa am aflat. Știm că Nemec se va transfera în curând la Steaua”, a confirmat unul dintre jucătorii lui Dinamo, pentru gsp.ro.

„M-aș aștepta la mai mult de la Alibec. El are talent, dar nu are mentalitate deloc.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Steaua a dat un milion sau cât a dat pe el (n.r. 2,04 milioane de euro) și a plătit talentul, însă Alibec nu e un fotbalist complet, nu-ți garantează câștigarea campionatului.

El nu participă la construcția unei echipe, a unui grup unit. Pe Budescu îl știu de ani de zile, e un supertalent. Dar este el dispus să se sacrifice, e capabil să moară pe teren pentru echipă? Nu!”, a spus Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.


Citește și:

ANALIZĂ | Vânzările de televizoare, proiectoare și articole sportive, în creștere datorită Campionatului Mondial de fotbal

Close
Închide
  Close