De Ciprian Iana,

Fostul finanțator al clubului Jiul Petroșani Alin Simota a fost reținut de autoritățile române pe Aeroportul Otopeni, fiind încarcerat în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea care era înregistrat pe numele său. 

„Pe data de 26 iulie s-a prezentat la punctul de control de pe Aeroportul Otopeni. A fost identificat de polițiștii de frontieră care i-au anunțat pe polițiștii de la transporturi. Constatând existența unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost chemați reprezentanții Administrației Penitenciarelor”, au declarat surse juridice pentru Agerpres.

Totodată, acestea au precizat că Alin Simota a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Alin Simota este fost finanțator al clubului Jiul Petroșani și fost vicepreședinte al PNL Hunedoara, el fiind vizat de mai multe dosare penale.

Alin Simota, încarcerat la Rahova. Are de ispăşit doi ani de detenţie

La începutul anului 2016, el a fost dat în urmărire națională și internațională, după ce o instanță de la Tribunalul Hunedoara a hotărât că omul de afaceri trebuie să revină în Penitenciarul Bârcea Mare pentru a-și continua o pedeapsă de doi ani închisoare.

Alin Simota a fost condamnat în anul 2014, fiind acuzat de conflict de interese în perioada în care era consilier județean.

CITEŞTE ŞI: Iuliu Mureșan a fost îndepărtat de la conducerea CFR Cluj. Mai are doar rol decorativ

Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei
GSP.RO

Milionari peste noapte cu darul de nuntă. Incredibil câți bani le-a dat Gigi Becali mirilor! Reacția Teodorei

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense