Mergi direct la conținut »
Alin Toșca a semnat cu PAOK Salonic. Primele fotografii cu tricoul noii sale formații
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Alin Toșca a semnat cu PAOK Salonic. Primele fotografii cu tricoul noii sale formații

Alin Toșca a semnat cu PAOK Salonic. Primele fotografii cu tricoul noii sale formații

Alin Toșca va fi împrumutat de Betis Sevilla la PAOK Salonic. Ex-stelistul e deja în drum spre Grecia.

ACTUALIZARE 25 august, ora 10.00. Alin Toşca a semnat cu grecii și va purta tricoul cu numărul şase la PAOK Salonic. S-a pozat, alături de impresarul Lucian Marinescu, cu echipamentul noii echipe. Dacă va reuşi să-l scoată din echipă pe căpitanul Vieirinha, titularul de drept din banda stângă a apărării, şi va produce o impresie bună la Salonic, Toşca va fi cumpărat definitiv în schimbul a 1,3 milioane de euro, sumă agreată de ambele cluburi în momentul în care au bătut palma pentru împrumutul până la finalul sezonului.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Alin Toșca (26 de ani), jucătorul cumpărat cu 1 milion de euro de Betis de la Steaua, va fi împrumutat din nou de andaluzi, de data aceasta la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

La PAOK, Toșca va juca din nou în aceeași linie de apărare cu Fernando Varela, cu care a fost coleg la Steaua.

Alin Toșca va fi împrumutat de Betis Sevilla la PAOK Salonic. Doar 25 de meciuri la andaluzi

Alin Toșca n-a jucat decât 25 meciuri pentru andaluzi. A fost împrumutat apoi, în sezonul precedent, la Benevento, în Italia. A fost și pe lista celor de la Lazio, dar romanii nu l-au mai vrut.

Ultima lui opțiune a rămas PAOK Salonic, unde va merge pentru un sezon, sub formă de împrumut, dar și cu drept de cumpărare definitivă în 2019.


Citește și: Zeci de instituţii încalcă legea. Nu şi-au desemnat purtători de cuvânt sau refuză să le dezvăluie numele

Close
Închide
  Close