Mergi direct la conținut »
Amendă uriașă pentru Răzvan Lucescu. Cât a plătit pentru fraza ”S-a mai întâmplat așa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Amendă uriașă pentru Răzvan Lucescu. Cât a plătit pentru fraza ”S-a mai întâmplat așa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste”

Amendă uriașă pentru Răzvan Lucescu. Cât a plătit pentru fraza ”S-a mai întâmplat așa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste”

Amendă uriașă pentru Răzvan Lucescu: antrenorul lui PAOK Salonic a fost amendat cu 28.000 de euro, dar nu a primit nici un meci de suspendare.

Lucescu junior a izbucnit după un 1-1 cu Aris. în Cupă. Tehnicianul s-a referit la sezonul trecut, când PAOK a fost deposedată de  titlul pe care îl aştepta de 33 de ani!

”Noi am fost adevărații campioni anul trecut. După aceea, comisiile au făcut o fraudă imensă. Eu cred că în istoria sportului, în istoria fotbalului, s-a mai întâmplat așa ceva doar în perioada Germaniei hitleriste. Nu îmi mai aduc aminte de astfel de situații.

Două meciuri să le pierzi la masa verde, unul după altul, fără să faci ceva. La un meci nu am făcut nimic, iar la celălalt am înscris un gol regulamentar, validat inițial pentru 4-5 minute, iar apoi au revenit și au anulat golul”, a fost declaraţia lui Răzvan.

La Atena, federația l-a chemat imediat în fața Comisiei de Disciplină. Risca maximum 40.000 de euro amendă. Decizia a fost luată în această după-amiază. Și Lucescu n-a primit pedeapsa maximă. A fost amendat cu 28.000 de euro. Fără meciuri de suspendare.

Weekendul derby-urilor în campionatele Europei. Lucescu jr a dat lovitura în Grecia. Toate rezultatele / LIVE&VIDEO

Close
Închide
  Close