„Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: ‘asta cultivăm, asta avem’. Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înnăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu niște fraieri care merg pe procente”, a spus Cornel Dinu despre Prodan la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan a ripostat cu un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, spunând că Dinu se închină, de fapt, ca la o icoană la ea.

„Admirația e clară, domnește tăcut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizantă și distructivă. Tipul de admirație îndiguită și silită să se ascundă în discursuri de o retorică uneori agresivă, alteori reținută.

Mi s-a mai spus că domnul Dinu mă visează noaptea. Va garantez că dacă stau în preajma lui se închină ca la o icoană la mine. Acum sunt convinsă că toate ieșirile dânsului în decor la adresa mea au o justificare”, a scris Prodan pe Instagram.

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, impresara a continuat atacul la adresa lui Cornel Dinu.

„Un bărbat este fascinat de o femeie care nu-i dă foarte multă importanță. Este un adversar pe măsură pentru mine. Domnia sa recunoaște că sunt genială. Iar eu sunt genială, într-adevăr. Am un plus că sunt femeie. În lumea asta nu are importanță dacă ești geniul al binelui sau al răului.

Eu și Dinu suntem coloși în țara asta. Dar eu sunt cea mai puternică femeie pe care Dinu a văzut-o vreodată și ar dori foarte tare să fie atât de sclipitor cum sunt eu, chiar pe partea răului. (…)Pentru mine, Dinu, dacă elimini mizeria din el, rămâne un procent mic de 1 la sută care valorează enorm”, a mai spus soția lui Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi:

Anamaria Prodan, o nouă reacție după ce l-a lovit pe Dan Alexa: „Am crescut pe stradă. Mi-am făcut dreptate cu pumnul!”

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile