Mergi direct la conținut »
Anchetă de delapidare la un club din Liga 1. Poliția a venit azi să ridice acte de la sediul grupării
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Anchetă de delapidare la un club din Liga 1. Poliția a venit azi să ridice acte de la sediul grupării

Anchetă de delapidare la un club din Liga 1. Poliția a venit azi să ridice acte de la sediul grupării

Sediul clubului Dunărea Călărași a fost "călcat" azi de oamenii legii, care cercetează un eventual caz de delapidare. 

Oamenii legii caută să afle cum s-au cheltuit banii în perioada 2014-2016. În sezonul 2014-2015 clubul călărășean a promovat în Liga 2, iar de atunci, până anul trecut, s-a luptat pentru intrarea în Liga 1. 

Sursa citată anunță că aceste dosare ridicate fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa autorităților. 

„Polițiști din cadrul IPJ Călărași au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călărași, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 și care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii. 

Facem precizarea că documentele ridicate astăzi, 15 mai, de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga 3, iar mai apoi a promovat în Liga 2″, este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Dunării Călărași. 

Anunnțul călărășenilor


Revoltă la Ambulanța Vaslui! Sindicatul din care fac parte peste 200 de medici, asistente și șoferi a semnat o scrisoare împotriva doctorului Awad Mohamad și refuză să mai lucreze cu el. „Nu resuscitează pacienții în stop cardio-respirator!”

Close
Închide
  Close