De Ana Hațeg,

Ea spune că a acceptat această poziție în speranța de a face o schimbare în gimnastica românească și adaugă că ”fiind o situație atât de grea m-am gândit că toți membrii Federației, ai Comitetului Executiv vor avea curajul să facă o schimbare gândindu-se că mai rău ce poate să se întâmple”.

Perioada petrecută în fruntea FRG i-a arătat însă că ”Din păcate rezistența la schimbare este mare, foarte mare, lipsa de curaj, de implicare, poate, sunt mai mulți factori care stau la baza atitudinii unor oameni care lucrează în gimnastica românească”.

”M-am străduit să fac de una singură atât cât am putut eu să fac, cu oamenii pe care i-am adus, dar cred că în afară de dorința unui om de a face ca lucrurile să funcționeze, trebuie să existe unitate. Asta ne-a lipsit. Poate că oamenii au considerat că sunt prea tânără și nu pot avea încredere în ceea ce eu propun. Dar faptul e consumat și îmi doresc doar ca acest sport să găsească oamenii potriviți, poate mai curajoși, astfel încât să putem avea performanțe în gimnastică și de acum înainte”, a mai spus Andreea Răducan.

În concluzie, fosta campioană olimpică a spus că ”Din păcate nu am ajuns să fiu mulțumită de ceea ce fac. Nici rezultatele nu se văd și nici nu mă așteptam să se vadă peste noapte. Să nu creadă cineva că nu știu ce se întâmplă cu gimnastica românească și. Nu mă așteptam să fie ușor, însă nu m-am gândit că va fi atât de urât”.

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială