Mergi direct la conținut »
Andrei Pavel pleacă de la echipa de Cupa Davis a României. Dezvăluirile făcute de ”Libertatea”, confirmate!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Andrei Pavel pleacă de la echipa de Cupa Davis a României. Dezvăluirile făcute de ”Libertatea”, confirmate!

Andrei Pavel pleacă de la echipa de Cupa Davis a României. Dezvăluirile făcute de ”Libertatea”, confirmate!

Andrei Pavel pleacă de la echipa de Cupa Davis a României. Marius Copil confirmă dezvăluirile făcute de ”Libertatea”.

De Daniel Conțescu,

Lovitura de teatru din tenisul românesc se întâmplă! Andrei Pavel, 43 de ani, lasă liber locul de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, după cum ”Libertatea” a informat în exclusivitate. ”Cneazul”, fost număr 13 ATP, se va ocupa exclusiv de cariera Simonei Halep, actual lider WTA.

Constănțeanul va mai sta pe margine doar la meciul cu Israel (barajul de menținere în Grupa I a Zonei Europa / Africa, 27-29 octombrie), dispută boicotată de către ”greii” actuali ai echipei: Marius Copil, Horia Tecău și Florin Mergea.

Noul căpitan jucător ar putea fi Horia Tecău, jucător aflat în activitate!

IATĂ POSTAREA FĂCUTĂ DUMINICĂ SEARĂ DE MARIUS COPIL, PE CONTUL SĂU DE FACEBOOK:

”Cea mai mare mandrie in cariera unui sportiv este sa joace pentru Romania. E visul suprem al oricarui sportiv. Am facut-o pana acum de ‘x’ ori si o sa o mai facde cate ori am ocazia cu cea mai mare responsabilitate si cu cel mai mare respect.

Din pacate in acest moment am de aparat foarte multe puncte care pana la finalul anului ma pot duce pe tabloul principal de la Australian Open si nu pot sa risc o accidentare precum cea din meciul contra Spaniei. Voi fi mereu langa aceasta echipa, le urez bafta baietilor in Israel si sunt convins ca pot sa vina cu un rezultat bun chiar daca eu sau Horia si Florin nu suntem acolo. Am fost zilele trecute la antrenamentul lor sa-i salut si sa le urez bafta atat lor cat si lui Andrei.

Sper ca vor lupta si pentru Andrei, tinand cont ca e ultima lui aparitie in postura de capitan al echipe, cel putin pentru moment. Nu uit ca Andrei Pavel este cel care a insistat sa fiu luat in Japonia in lotul largit de Cupa Davis cand eu aveam numai 16 ani sau cand mi-a oferit sansa sa debutez alaturi de Horia la Sibiu impotriva lui Safin la numai 18 ani. Atat pentru Andrei cat si pentru aceasta echipa urmeaza un nou capitol.

Noi vom crede in noi si vom juca in continuare, dar speram ca institutiile competente din Romania sa se implice mai mult in dezvoltarea sportului si a tenisului si sa beneficieze de el macar juniorii nostri daca noi nu am avut parte de acest sprijin.

Bafta echipei, voi fi mereu alaturi de baieti!”.

Marius Copil, 27 de ani, este prima rachetă a României, fiind pe locul 74 ATP. Arădeanul a avut, deunăzi, o reacție vehementă a adresa celor care conduc federația.

 

Close
Închide
  Close