Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Andrei Stoica: ”Nu exclud ca în 2016 să lupt și în gale de MMA”

Andrei Stoica: ”Nu exclud ca în 2016 să lupt și în gale de MMA”

[gallery ids="1339849,1339850,1339851"]

La final de an, și sportivii își fac bilanțul. Andrei Stoica (28 de ani), luptătorul K1, le transmite celor care îl susțin ca nu exclude participarea la galele MMA și în circuite din străinătate.

Deși este perioada Sărbătorilor, Andrei Stoica se antrenează în continuare și merge la sala de sport cu regularitate, pentru a se menține în formă și a nu-și iesi din ritm. Astfel că, între doua meniuri tradiționale, sportivul respectă programul pe care îl are în timpul anului și, cu aceeași constiinciozitate și rigoare, urcă în ring ori de câte ori are ocazia.

”Un antrenament pe săptamâna în voi dedica pregătirii pentru MMA. Sunt pregătit din punct de vedere fizic. Le voi face în paralel. Reprezintă o noua provocare pentru mine. Subliniez că nu voi renunța la kickboxing. Prima iubire nu se uita niciodată”.

Fratele mai mic ai lui Andrei, Bogdan Stoica a câștigat recent meciul din Torino, în care l-a învins prin KO pe spaniolul Damian Garcia. Mister KO, așa cum mai este numit Andrei, a fost neînvins vreme de trei ani. Sportivul a deținut centura de campion mondial ani la rând, pâna la meciul cu spaniolul Jorge Loren. Pentru 2016, Andrei și-a propus să își recupereze titlul și să lupte din nou în circuitul Glory.

Close
Închide
  Close