MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 15:53

EXCLUSIV. Anghel Iordănescu, amenințat de actuala conducere, dacă nu îl susține pe Răzvan Burleanu. De la ce a pornit scandalul

Distribuie

Anghel Iordănescu, amenințat de actuala conducere, dacă nu îl susține pe Răzvan Burleanu. De la ce a pornit scandalul.

Tensiunea este maximă, în orele de dinaintea alegerilor de la 'Casa Fotbalului'. Tripleta Răzvan Burleanu – Gabriel Bodescu – Radu Vișan este în vrie, în preajma alegerilor de mâine.

Simțind că pierde teren în fața tăvălugului pus în mișcare de 'Neamț', Bodescu, omul care face 'munca murdară' în administrația Burleanu, îl sună disperat pe Anghel Iordănescu, antrenorul cu care România a mers la EURO 2016, cerându-i să iasă public cu mesaje de susținere pentru actualul președinte. Deocamdată, Tata Puiu i-a dat cu flit secretarului general adjunct de la FRF.

Bodescu l-ar fi amenințat pe Iordănescu că, în cazul în care refuză, îi va lua mașina marca Mercedes pe care tehnicianul o are de la FRF. Se pare că fostul selecționer a plecat acasă cu automobilul sponsorilor, invocând restanțe neachitate din contractul care i-a expirat după turneul final european.

De menționat că Anghel Iordănescu a fost ocolit de către Generația de Aur, fiind socotit trădător pe motiv că a acceptat să rămână la 'Casa Fotbalului', deși i-a făcut campanie lui Gică Popescu, în 2014. De altfel, Lupescu nu l-a invitat la lansarea candidaturii la FRF pe cel care i-a condus pe tricolori la Cupa Mondială din 1994.

După ce Liviu Dragnea și-a exprimat pe față susținerea pentru Ionuiț Lupescu, actuala conducere se folosește de numele vicepremierul Paul Stănescu, pentru a 'fura' voturi de la AJF-uri. În schimb, ex-vicepremierul clujean Vasile Dâncu nu le mai răspunde la telefon actualilor șefi de la FRF.

Loading...
Comentarii