Mergi direct la conținut »
Anghel Iordănescu șochează: ”Sunt suporterul FCSB-ului”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Anghel Iordănescu șochează: ”Sunt suporterul FCSB-ului”

Anghel Iordănescu șochează: ”Sunt suporterul FCSB-ului”

Anghel Iordănescu șochează: ”Sunt suporterul FCSB-ului”. Anghel Iordănescu, golgheterul all-time al echipei Steaua, a fost, de la început, de partea Armatei în războiul cu Becali.

„Tata Puiu” consideră că CSA Steaua e adevărata Steaua, dar n-a ezitat să declare că este fan al celor de la FCSB.

Lucrurile sunt foarte clare. Un club e CSA Steaua, care reprezintă Armata, iar celălalt club e FCSB. Acest lucru a fost hotărât de justiție, care a făcut dreptate și mereu spune adevărul.

Anghel Iordănescu șochează. „Suporterii FCSB-ului nu sunt steliști”

Eu cred foarte mult în Marius Lăcătuș, în Ștefan Iovan, în Ion Ion. Oameni care produc fotbal și sunt legați de CSA Steaua. Dacă au fost puși acolo, cu siguranță au fost puși să facă performanță.

Suporterii lui FCSB nu sunt steliști. Ei țin cu FCSB. Și eu merg la meciurile FCSB-ului, și eu susțin echipa. Din acest punct de vedere sunt suporterul FCSB-ului. Nu am de ce să intru în polemică cu nimeni. FCSB e echipa domnului Becali, iar CSA Steaua e echipa Ministerului Apărării”, a declarat Anghel Iordănescu la Pro X.

Din 2014, an în care a izbucnit scandalul dintre Armată și Becali, steliștii s-au „rupt” în multe facțiuni. „Peluza Sud” e alături de CSA Steaua, FCSB și-a atras și ea mii de fani, iar cei mai mulți suporteri ai „roș-albaștrilor” au bătut în retragere, scârbiți de acest circ.

Emeric Ienei, omul care l-a luat ca „secund” la prima echipă a Stelei, și l-a introdus în finala Cupei Campionilor Europeni pe Anghel Iordănescu, este de cealaltă parte a baricadei: crede că FCSB e Steaua.


Citește și: VIDEO/Ovidiu Șarpe, românul care a fugit pe vas în Marea Britanie, în anii 80. Acum deține mai multe afaceri românești

Close
Închide
  Close