De Ana Hațeg,

Încă de la primul fluier, englezii s-au dovedit a fi prea puternici, prea rapizi și prea iscusiți pentru All Blacks care s-au văzut conduși pe tabelă după doar două minute, scrie CNN.

Presiunea naționalei Albionului nu a contenit nici pe parcursul următoarelor 80 de minute, făcându-i pe neozeelandezi să se declare învinși după un meci extrem de intens.

A fost prima dată când Anglia a bătut Noua Zeelandă într-un meci de la Cupa Mondială și prin victoria de sâmbătă a pus capăt palmaresului de 18 meciuri fără înfrângere ale All Blacks la Cupa Mondială.

Noua Zeelandă nu a mai pierdut un meci în cea mai importantă competiție din rugby-ul mondial din 2011.

Pentru Anglia aceasta este prima finală după 12 ani.

În cealaltă semifinală se întâlnesc, duminică, Ţara Galilor şi Africa de Sud, învingătoarea urmând să întâlnească Anglia în finala programată pe 2 noiembrie.

Noua Zeelandă a câştigat trofeul în 1987, 2011 şi 2015. Africa de Sud s-a impus în 1995 şi 2007, iar Anglia în 2003. Cea mai bună performanţă a Ţării Galilor la Cupa Mondială este o clasare pe locul trei la ediţia din 1987.

Citeşte şi:

Ascunderea filmărilor cu haosul de la Colectiv, parte dintr-o mare mușamalizare! „Cineva din serviciile secrete mi-a spus că nu e bine să-l atacăm pe Arafat, că se zguduie statul”

Raed Arafat susține că n-a știut de filmul ascuns, dar folosește fotografiile făcute de același pompier operator de la Colectiv când predă „Managementul Dezastrelor” la Facultatea de Geografie!

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor