”Nu sunt chiar speculații. Deocamdată aștept să văd cum se vor așeza lucrurile. Într-adevăr tentația e mare să mă duc acolo. Am încredere în lotul Stelei de acum, mă gândesc că o ocazie ca asta nu-ți apare de multe ori în viață. Poate că m-ar ajuta și profesional un pic. Sunt discuții, nu știu dacă e momentul meu acum”, a declarat Costel Enache, în exclusivitate pentru GSP.ro, în această seară.

FCSB caută un nou antrenor, după demisia lui Bogdan Andone, iar Gigi Becali a mai rămas cu doi antrenori pe listă, Ilie Poenaru (Academica Clinceni) și Costel Enache (FC Hermannstadt).

Ilie Poenaru, 42 de ani, a promovat-o pe Academica Cliceni în Liga 1 și a mai antrenat la Dinamo U19 și FC Voluntari. Acesta a crescut la juniorii Stelei, pentru care a jucat în sezonul 1996-1997.

Costel Enache, 46 de ani, a preluat-o pe FC Hermannstadt în iunie 2019. A mai antrenat la Ceahlăul, Poli Iași, Dunărea Galați, România U19, FC Botoșani și Astra.

”M-ați luat prin surprindere. Sunt bulversat după tot ce s-a întâmplat la meciul de de la Cluj-Napoca. Vreau să vorbim despre echipa Hermannstadt, că sunt antrenor aici. E greu să vorbim despre lucruri care nu știm cât de reale sunt. Eu îi înțeleg bine pe colegii din breasla mea.

Nu neapărat că nu e tentantă banca lui FCSB, dar sunt cluburi care pun presiune foarte mare pe rezultat, pe joc, pe imagine și aceste lucruri nu pot fi gestionate. Mai sunt factori care ne influențează alegerile. Fiecare are argumentul lui. Nu știu ce să spun despre alții, eu zic despre mine”, a declarat Costel Enache la Look Sport.


Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate