Mergi direct la conținut »
Antrenorul de lupte Marian Rădoi a fost bătut cu ranga de șapte bărbați la Bârlad! În ce stare a ajuns la spital
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Antrenorul de lupte Marian Rădoi a fost bătut cu ranga de șapte bărbați la Bârlad! În ce stare a ajuns la spital

Antrenorul de lupte Marian Rădoi a fost bătut cu ranga de șapte bărbați la Bârlad! În ce stare a ajuns la spital

Marian Rădoi, un fost practicant al luptelor libere, în prezent antrenor, a fost bătut crunt noaptea trecută de șapte interlopi din Bârlad. 

Acesta a fost bătut cu ranga în scara blocului în care locuiește. El a fost internat la secţia de Reanimare a spitalului „Elena Beldiman”, din localitate. El este ginerele fostului director de la Poliția Locală Bârlad, Vasile Rădoi, a anunțat vremeanoua.ro.

Marian Rădoi s-a ales cu o plagă contuză occipitală, traumatism toraco-abdominal sever şi fractură deschisă la gamba dreaptă.

Se tem de „replica” elevilor antrenorului

„Apelul a fost făcut ieri seară, în jurul orelor 22.16. Am fost sesizați de către o persoană, referitor la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Bârlad, a fost agresat  de mai multe persoane necunoscute.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal în care se  fac cercetări privitor la comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. Dacă pe parcursul cercetărilor se evidențiază și alte infracțiuni, se vor extinde cercetările”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii bârlădeni sunt în alertă, deoarece se așteaptă o „revanșă” a elevilor lui Marian Rădoi.


Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Close
Închide
  Close