MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2018 18:51

”Antrenorul” Gigi Becali ”pregătește” derby-ul cu CFR: ”N-am discutat cu Dică despre echipă, că mai e timp”. Ce jucători a trecut pe ”linie moartă”

Distribuie

”Antrenorul” Gigi Becali ”pregătește” derby-ul cu CFR: ”N-am discutat cu Dică despre echipă, că mai e timp”. Ce jucători a trecut pe ”linie moartă”. Gigi Becali a intrat în „febra” derby-ului cu CFR Cluj și, conform obiceiului, a început să „toarne” tot din interior.

Gigi Becali a avut un discurs din care reiese clar ce „indicații prețioase' i-a trasat „secundului' Nicolae Dică: fără larie și fără Nedelcu printre titulari. Ce coincidență, cei doi sunt chiar jucătorii pe care Becali i-a făcut praf după jocul de la Mediaș.

'Antrenorul' Gigi Becali 'pregătește' derby-ul cu CFR: „Eu i-am zis să aleagă între Popescu și Filip'

„Antrenorul' Gigi Becali i-a transmis „omologului' Dan Petrescu ultimele noutăți: Florin Tănase va fi atacantul central în absența suspendaților Gnohere și Alibec, în centrul apărării va reveni Planici, iar la mijloc e singura dilemă.

„Am vorbit cu Dică, a zis că se gândeşte cum va juca. Man a avut o mică problemă. Dar lucrurile par clare: Tănase e atacant. Fundaşii se ştiu, revine Planic. La mijloc nu s-a decis încă cu cine să joace lângă Pintilii. Eu i-am zis să aleagă între Popescu şi Filip. Dar nu am discutat prea mult de echipă, că mai e timp', a spus Becali,

„Nu e că nu îl vreau eu pe Nedelcu. El e valoros, dar probabil îi mai trebuie jocuri tari. Nu mi-a plăcut de el. Dar eu nu mă bag la echipă la meciurile astea grele, importante. Eu la meciuri mai uşoare mă bag. De exemplu, eu aş juca în acest meci cu Teixeira lângă Pintilii. Dar nu mă bag', a dat asigurări Becali.

CITEȘTE ȘI: 

Dosarul 'Rahova' / Tăcerea deținuților bătuți, 'cumpărată' de gardieni cu țigări, cafea și pachete suplimentare

Loading...
Comentarii