Mergi direct la conținut »
Antrenorul lui Anderlecht a explicat de ce-l vrea pe stelistul Alex Chipciu: ”Are un profil interesant”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Antrenorul lui Anderlecht a explicat de ce-l vrea pe stelistul Alex Chipciu: ”Are un profil interesant”

Antrenorul lui Anderlecht a explicat de ce-l vrea pe stelistul Alex Chipciu: ”Are un profil interesant”

Stelistul Alex Chipciu (27 de ani) este aproape de despărțirea de echipa „roș-albastră”. Gigi Becali spune că nu i-ar da drumul acum, dar totul poate face parte dintr-o strategie a patronului de a scoate un preț și mai bun pe respectivul jucător.

De Octavian Cojocaru,

Rene Weiler, antrenorul în vârstă de 42 de ani de la Anderlecht, a spus celor de la „La Derniere Heure” că-l apreciază pe Chipciu pentru polivalența sa. „Alexandru Chipciu este un jucător care poate evolua pe trei poziţii în spatele atacantului şi are un profil interesant. În plus, are experienţă de a juca într-un grup tânăr”, a spus Weiler.

Gigi Becali a cerut 4 milioane de euro pentru jucător, dar belgienii au oferit doar 2,8 milioane de euro, plus un bonus de 400.000 de euro dacă ajunge în grupele Ligii Campionilor. Pe traseu, Anderlecht se poate intersecta chiar cu Steaua!

”N-a fost întâmplător la Euro. Nu este un jucător de pasă de gol, ci unul care joacă în flanc şi atacă direct poarta. Anderlecht s-ar întări prin aducerea sa”, a declarat pentru respectiva publicație și Alin Stoica.

Close
Închide
  Close