Mergi direct la conținut »
Anunț BOMBĂ! Jean Pădureanu vrea să revină în fotbal
Sport Libertatea > Sport

Anunț BOMBĂ! Jean Pădureanu vrea să revină în fotbal

Condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în ”Dosarul Transferurilor”, Jean Pădureanu (79 de ani) așteaptă cu nerăbdare jumătatea lunii iunie, când ar putea fi eliberat pentru că a ispășit o treime din pedeapsă:

”Pe 18 iunie este procesul la Tribunalul București. Dacă avocatul obține derogarea pentru 11 iunie, atunci ar putea fi eliberat mai devreme. E ultima confruntare între deținut și judecători și, în mod normal, Jean Pădureanu trebuie să vină acasă, că nu are de ce să mai stea acolo. Și-așa a asta în pușcărie nevinovat” , a declarat Romică Grecu, apropiat al fostului șef de la Gloria Bistrița.

Omul de încredere al ”Lordului” a mai spus, pentru ziarul ”Ring”, că acesta ar putea reveni în fotbal:

”Dacă va fi bine cu sănătatea, eu cred că se va implica din nou în fotbal. Are totuși o vârstă, nu știu ce să zic, dar fotbalul e viața lui. Nea Jean este și acum cu gândul la Gloria Bistrița. Doar Jean Pădureanu, cu imaginea dânsului și cu tot ceea ce a făcut, ar putea să mai atragă din nou sponsori pentru fotbal. Ar putea să aducă lângă club Consiliul Județean și Primăria”. 

Close
Închide
  Close