De Ciprian Iana,

Din cauza acestora, sportiva din Canada cu origini românești a anunțat, marți, că va renunța la turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), programat între 6 și 12 ianuarie 2020.

„Sunt foarte dezamăgită. Am vorbit cu echipa mea și chiar trebuie să fac ce e mai bine pentru genunchiul meu. Am foarte multe amintiri frumoase de acolo și sper să realizez și mai multe în 2021”, a precizat Bianca Andreescu, pe contul oficial de Twitter al turneului din Auckland.

Tuirneul de la Auckland este unul drag Andreei, după ce sportiva din Canada și-a început anul trecut ascensiunea în topul WTA în această competiție, unde a ajuns în finală (pierdută în fața sportivei Julia Goerges, din Germania).

După turneul de la Auckland 2018, Bianca Andreescu a triumfat în trei turnee WTA, printre care și turneul de Mare Șlem de la New York (SUA), US Open.

Accidentată la genunchi în timpul Turneului Campioanelor 2018 din luna octombrie, Bianca Andreescu va reveni pe teren, probabil, la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, programat între 20 ianuarie și 2 februarie.

Citeşte şi:

Ce scria ziarul Sportul în ultimul număr din decembrie 1989, înainte de fuga lui Nicolae Ceaușescu

Unde erau fotbaliștii de la Dinamo și de la Steaua în timpul Revoluției din 1989

Simona Halep ar putea juca la dublu cu o legendă a tenisului. ”Ne-ar plăcea asta”