MENIU CAUTĂ

Aoleu, l-a bătut groparul lui Becali! Vezi despre cine e vorba

Distribuie

Fostul vârf de atac al ”Steluţei”, care a remizat cu Steaua după meciul de pomină Gloria Buzău – Steaua 1-1, din toamna anului 2007, e acuzat de un jurnalist din presa sportivă că l-ar fi lovit cu o geantă în spate în momentul în care s-au întâlnit în incinta complexului Gloria Buzău 2.
Reporterul Adrian Soare spune că după ce Bunică, ultima dată ”secund” al lui Viorel Ion la divizionara secundă Gloria Buzău, l-a lovit, acesta a continuat cu injurii la adresa sa.
Fotbalistul s-ar fi enervat în momentul în care ar fi fost fotografiat în timp ce făcea un antrenament în Crâng. ”M-a lovit cu o geantă în spate şi apoi a început să mă injure ca din senin. După ce am fost lovit m-am speriat şi am luatz-o la fugă pentru că Bunică a început să mă ameninţe şi să mă injure. De faţă la acest incident au mai fost şi alte persoane. Este incalificabil ce mi-a făcut, pentru că acum mi-e frică să merg şi pe stradă” a declarat Soare.
De cealaltă parte Bunică neagă că ar fi avut loc vreun incident între cei doi. ”Este un fripturist care are tot felul de dereglări şi de-aia inventează. E un dezaxat care minte pentru că eu nu i-am făcut nimic Dacă susţine că l-am bătut, să probeze” ne-a declarat Bunică.
Acum jurnalistul agresat spune că va apela la Instanţă pentru înţelegerea şi rezolvarea corectă a cazului.

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii