Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Arbitrul Colțescu a scăpat miraculos din revoluția de la Praga | FOTO&VIDEO

Arbitrul Colțescu a scăpat miraculos din revoluția de la Praga. Centralul oltean a acordat un penalty pentru oaspeți, în Sparta Praga - Subotica (2-1, 0-2 în tur), declanșând haosul pe teren.

Sparta Praga a învins formaţia sârbă Spartak Subotica cu 2-1, după 0-2 în primul meci. Portarul Florin Niţă şi mijlocaşul Nicolae Stanciu au fost integralişti la cehi, Alexandru Chipciu a fost înlocuit în min. 90+6, iar Bogdan Vătăjelu a fost introdus pe gazon în min. 85.

Josef Sural (28) şi Srdjan Plavsici (66) au marcat pentru Sparta, iar Bojan Cecaric (75), din penalty, a marcat pentru Spartak, care a jucat în zece oameni din min. 82 (eliminat Milan Marcici).

În minutul 75, Sebastian Colţescu a acordat uşor o lovitură de la 11 metri pentru Subotica. Milosevici a căzut în careu după ce a simţit mâna unui adversar şi Colţescu a arătat punctul cu var.

Cecarici a transformat penalty-ul. A fost momentul care a declanşat nebunia. Mai mulţi suporteri au intrat pe teren pentru a protesta faţă de penalty-ul acordat de Sebi. Asistenții Valentin Avram și Mircea Orbuleț, precum și rezerva Iulian Călin au fost expuși, însă miraculos, nimeni nu a fost agresat! Furioșii ultrași au fost evacuați de forțele de ordine. Meciul a fost întrerupt 8 minute, dar a fost reluat după ce au intervenit forţele de ordine.

Close
Închide
  Close