MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 11:19

Arda Turan i-a rupt nasul unui cântăreț turc. Scandalul ar fi pornit de la o femeie

Distribuie

Fotbalistul turc a declanșat o bătaie, într-un club de noapte din Istanbul. Mijlocașul ofensiv ar fi deranjat-o pe soția lui Berkay, un faimos cântăreț local, iar de aici până la scandal n-a mai fost decât un pas.

Arda Turan, împrumutat de FC Barcelona la Istanbul Bașakșehir, este în centrul unui nou scandal, după ce, miercuri noapte, a fost protagonistul unui conflict derulat într-un local în care a pășit fără soția însărcinată în opt luni.

”O minciună”

În club, potrivit presei locale, jucătorul a încercat să se apropie de Ozlem Ada Sahim, soția lui Berkay. Deranjat de ”pressingul” lui Turan, cântărețul i-a cerut să se îndepărteze din zonă.

Dialogul dintre vedetă și fotbalist s-a terminat cu un schimb de lovituri. Mai șifonat a ieșit Berkay, care a avut nevoie de spitalizare.

Versiunea a fost iute infirmată de Turan, pe Instagram: ”Este o minciună”. Internaționalul turc a admis însă că a avut un litigiu cu Berkay, dar a negat că motivul a fost soția acestuia.

Rebelul fotbalul turc

Arda Turan, 31 de ani, nu este la primul caz de comportament violent. În tricoul echipei Atletico Madrid, la o partidă cu Barcelona, l-a împins pe un ”tușier”. În urmă cu un an, în timpul unui zbor cu naționala, a agresat un jurnalist.

În prezent, fotbalistul ispășește o suspendare de 16 etape, primită după ce a insultat și a împins un arbitru asistent, la un meci din campionatul Turciei cu Sivasspor.

 

Comentarii