”Cei trei jucători faţă sunt foarte rapizi, au calităţi individuale, apar bine în poziţii de finalizare şi pot înscrie multe goluri. Am văzut o echipă bună, jucători foarte buni şi va fi greu să învingem”, a spus secundul lui Alkmaar, Dennis Haar, la Dolce Sport..

-articles_53338_68805

Astra Giurgiu va întâlni formaţia olandeză AZ Alkmaar, în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa. Prima manşă se va disputa la Giurgiu, în 20 august, în timp ce returul este programat, în Olanda, la 27 augus

În schimb, ”secundul” lui Rosenborg, Erik Hoftun, nu s-a speriat prea tare de Steaua.

”Nici o echipă nu trebuie să te sperie, dar avem respect pentru Steaua. A arătat la Giurgiu că este o echipă puternică, dar şi noi suntem o echipă bună şi vrem să ne calificăm în grupele Europa League. Vor fi două meciuri deschise, am jucat bine până acum în acest sezon, avem mare încredere în forţele noastre, dar în acelaşi timp ştim că întâlnim o echipă puternică”.

”Steaua a avut ghinion. Nu am înţeles prea bine de ce nu au avut gol valabil în prima repriză. Steaua ar fi putut la fel de bine să câştige meciul. O să-i mai urmărim o dată”.

-articles_53336_68802

În play-off-ul Ligii Europa, Steaua Bucureşti va întâlni formaţia norvegiană Rosenborg Trondheim, la 20 şi 27 august, prima manşă urmând a se disputa în România.