ACTUALIZARE 9 septembrie. Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a confirmat că Tsoumou va semna cu FCSB. „S-a prezentat foarte bine și i-a convins pe antrenori. Dacă totul va fi în regulă din punct de vedere medical, zilele viitoare va semna! Nu știm de ce a plecat de la Hermannstadt, nu suntem detectivi. Are în contract clauze legate de actele de indisciplină”, a declarat oficialul roș-albaștrilor la Digi Sport.
——-

Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Juvhel Tsoumou, ultima dată la FC Hermannstadt, la solicitarea lui Narcis Răducan, noul director sportiv al echipei roş-albastre.

Tsoumou s-a prezentat astăzi la primul antrenament al roş-albaştrilor. El este în probe pentru două săptămâni

Congolezul trecut pe la Eintracht Frankfurt a făcut cunoştinţă cu, posibil, viitorii săi coechipieri.

El a efectuat astăzi prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului Bogdan Vintilă.

Tsoumou s-a remarcat în Liga 1 la FC Hermannstadt, formaţie pentru care a marcat 8 goluri în 41 de meciuri oficiale.

În vârstă de 28 de ani, Tsoumou măsoară 1.88 m şi a mai trecut în cariera sa pe la Eintracht, Blackburn, Alemannia Aachen, Plymouth, Senica sau Ermis Aradippou. Becali a confirmat că atacantul născut la Brazzaville va trebui să treacă o perioadă de probă la FCSB.

Pe vremea când evolua la Eintracht el a fost convocat la naţionalele Under 18 şi Under 19 ale Germaniei. A bifat de fapt două prezenţe la U18 contra Franţei, în luna martie a anului 2008. La U19 a jucat puţin mai târziu într-un meci cu Anglia. Pentru naţionala mare a statului Congo, Tsoumou are 2 selecţii şi nici un gol marcat.

La antrenamentul de astăzi al roş-albaştrilor a participat şi Cristi Manea, o altă nouă achiziţie a echipei lui Gigi Becali.

Citeşte şi:

Povestea lui Tsomou, atacantul lui Hermannstadt. A plecat din Congo la șașe ani, cu mama lui, funcționar bancar. Frații și-i cunoaște doar de la telefon. Îi place baschetul și ascultă R’n’B

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații