ACTUALIZARE 9 septembrie. Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a confirmat că Tsoumou va semna cu FCSB. „S-a prezentat foarte bine și i-a convins pe antrenori. Dacă totul va fi în regulă din punct de vedere medical, zilele viitoare va semna! Nu știm de ce a plecat de la Hermannstadt, nu suntem detectivi. Are în contract clauze legate de actele de indisciplină”, a declarat oficialul roș-albaștrilor la Digi Sport.
——-

Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Juvhel Tsoumou, ultima dată la FC Hermannstadt, la solicitarea lui Narcis Răducan, noul director sportiv al echipei roş-albastre.

Tsoumou s-a prezentat astăzi la primul antrenament al roş-albaştrilor. El este în probe pentru două săptămâni

Congolezul trecut pe la Eintracht Frankfurt a făcut cunoştinţă cu, posibil, viitorii săi coechipieri.

El a efectuat astăzi prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului Bogdan Vintilă.

Tsoumou s-a remarcat în Liga 1 la FC Hermannstadt, formaţie pentru care a marcat 8 goluri în 41 de meciuri oficiale.

În vârstă de 28 de ani, Tsoumou măsoară 1.88 m şi a mai trecut în cariera sa pe la Eintracht, Blackburn, Alemannia Aachen, Plymouth, Senica sau Ermis Aradippou. Becali a confirmat că atacantul născut la Brazzaville va trebui să treacă o perioadă de probă la FCSB.

Pe vremea când evolua la Eintracht el a fost convocat la naţionalele Under 18 şi Under 19 ale Germaniei. A bifat de fapt două prezenţe la U18 contra Franţei, în luna martie a anului 2008. La U19 a jucat puţin mai târziu într-un meci cu Anglia. Pentru naţionala mare a statului Congo, Tsoumou are 2 selecţii şi nici un gol marcat.

La antrenamentul de astăzi al roş-albaştrilor a participat şi Cristi Manea, o altă nouă achiziţie a echipei lui Gigi Becali.

Citeşte şi:

Povestea lui Tsomou, atacantul lui Hermannstadt. A plecat din Congo la șașe ani, cu mama lui, funcționar bancar. Frații și-i cunoaște doar de la telefon. Îi place baschetul și ascultă R’n’B

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI