MENIU CAUTĂ
26 Dec. 2017 16:43

Șeful Federației de Fotbal din Rusia s-a autosuspendat. CM 2018 în pericol?

Distribuie

Șeful Federației de Fotbal din Rusia s-a autosuspendat. CM 2018 în pericol?

Decizia vicepremierului rus Vitali Mutko, însărcinat cu problemele sportului, preşedinte al Federaţiei de fotbal a Rusiei (RFS), de a se suspenda din funcţia de şef al RFS, nu va avea nici un impact asupra organizării CM de fotbal din 2018, a precizat, marţi, FIFA.

FIFA a menţionat că ”înţelege” decizia lui Mutko, care este şi în interesul CM 2018, şi îi mulţumeşte oficialului rus pentru munca depusă în vederea organizării în cele mai bune condiţii a turneului final de anul viitor.

”În zilele următoare, FIFA va discuta cu părţile implicate şi va cădea de acord asupra paşilor viitori ce vor trebui făcuţi, împreună cu comitetele locale de organizare a CM”, se arată într-un comunicat al forului internaţional, citat de Agerpres.

Vicepremierul Vitali Mutko a anunţat că renunţă pentru şase luni la funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Rusia, pe durata procedurilor legate de apelul său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv

Șeful Federațiaie de Fotbal din Rusia își va continua activitatea ca vicepremier

”Am cerut suspendarea mea din funcţie pentru o perioadă de şase luni, pe durata procedurii la TAS”, a afirmat Mutko.

Vitali Mutko a precizat că îşi va continua activitatea de vicepremier şi va superviza pregătirile pentru Cupa Mondială 2018.

CITEȘTE ȘI: Cum au petrecut Crăciunul vedetele din sportul românesc | FOTO&VIDEO

Loading...
Comentarii