Finanțatorului echipei oltene i s-a pus sechestru pe avere din cauza dosarului ”Maxitec”, în care procurorii DICOT au trimis în judecată 9 inculpați în 2014, printre aceștia numîărându-se și Adrian Mititelu.

În acest dosar, Fiscul are de recuperat peste 23 de milioane de lei, aproximativ cinci milioane de euro la data faptelor comise, conform Gazeta de Sud, care citează portalul Ministerului Justiției.

Capetele de acuzare sunt: constituirea unui grup infracțional, evaziune fiscală, spălarea banilor și folosirea cu rea-credință a bunurilor societății, comise în perioada 2003-2006.

În cazul lui Adrian Mititelu, instanţa a pus sechestru până la concurenţa sumei de peste 21 de milioane de lei.

„Dispune instituirea sechestrului asigurator asupra patrimoniului inculpatului Mititelu Adrian Marian până la concurenţa sumei de 21.609.279 de lei, la care se adaugă accesoriile fiscale calculate de la data producerii prejudiciului până la data achitării integrale a sumei datorate”, se arată în hotărârea instanţei.

Hotărârea Curţii de Apel Craiova este definitivă şi ar putea afecta proiectul lui Mititelu de a construi un nou stadion pentru echipa sa, începând de anul viitor, în ”Balta Craioviței”.

FOTO: Adrian Mititelu – Facebook

Citeşte şi:

Dosar penal deschis în cazul handbalistelor de la Corona Brașov. Ce anchetează procurorii

Federația Internațională de Handbal a reacționat în cazul jucătoarelor de la Corona: ”Ni s-a sugerat cu tărie ca aceste jucătoare să nu ajungă în Japonia”

Simona Halep se simte iubită. Mesajul emoționant al sportivei, din Paris

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 3 iulie 2020. Berbecii caută cel mai bun răspuns la provocările care apar astăzi
HOROSCOP
Horoscop 3 iulie 2020. Berbecii caută cel mai bun răspuns la provocările care apar astăzi
RECOMANDĂRI