Noi urmărim taifunul Hagibis, care se dezvoltă în acest moment în largul coastei din sud-vestul Japoniei. Ultimele date de la experţii Agenţiei japoneze de meteorologie indică faptul că taifunul ia direcţia nord-vest şi ar putea aduce rafale puternice de vânt şi ploi puternice în sudul Japoniei, pe 12 şi 13 octombrie”, au transmis organizatorii într-un comunicat.

Meciurile Irlanda – Samoa, care are loc sâmbătă 12 octombrie la Fukuoka, şi Ţara Galilor – Uruguay, ce urmează să aibă loc duminică 13 octombrie la Kumamoto, sunt programate în sudul Japoniei, unde se estimează că va lovi taifunul.

Impactul taifunurilor asupra desfăşurării competiţiei este un subiect de nelinişte pentru World Rugby. Cu două săptămâni înainte de debutul Cupei Mondiale, taifunul Faxai a lovit Tokyo şi prefectura vecină din Chiba, provocând moartea mai multor persoane şi determinând grave perturbări în traficul aerian din Narita, unul din cele două mari aeroporturi din Tokyo.

Citeşte şi:

Cupa Mondială de rugby 2019. Africa de Sud a trecut de Anglia și a cucerit trofeul! Noua Zeelandă, locul 3. Rezultate complete

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente