Libertatea a dezvăluit că americanul şi încă doi amici de-ai lui au fondat o trupă de hip-hop, intitulată Skadink. Într-una dintre melodii, Chauncey îi avertiza pe cei care ar fi îndrăznit să nu-l respecte. Hardy şi prietenii săi se aflau la primul album şi înregistraseră patru piese, printre care şi cântecul intitulat “Next level” (n.r. – “Nivelul următor”).
«Nu mă respecta, şi-o să-ţi fac rău»
În muzică, Hardy povestea cum a crescut într-un ghetou din Middletown şi-i mulţumea mamei sale, fără de care n-ar fi reuşit în viaţă. În “Next Level”, Chauncey chiar îşi ameninţă potenţialii rivali. “Disrespect me or the team and I will hurt you”, care se traduce: “Nu mă respecta pe mine sau pe echipa mea, şi-o să-ţi fac rău”, sună începutul melodiei “Next Level”. Din păcate, sorţii n-au fost de partea americanului, înmormântat miercuri într-un cimitir din oraşul său natal, Middletown, Connecticut (SUA).

Ieri, condus pe ultimul drum

Ieri, în Middletown (SUA ), locul de naştere al lui Chauncey Hardy, toată suflarea micuţului orăşel a fost conectată la evenimentul zilei: înmormântarea baschetbalistului. Prietenii acestuia au pus mână de la mână pentru a strânge 10.000 de dolari, bani necesari pentru aducerea trupului din România.

Urmărește-ne pe Google News