MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2017 14:26

Bătaie ca-n filme în campionatul din Dâmbovița. ”I-au rupt până și raportul arbitrului”

Distribuie

Bătaie ca-n filme în campionatul din Dâmbovița. Incidente grave, duminică, la meciul de la Săcuieni,dintre echipa locală și Olimpicii Ulmi II. Jocul a fost abandonat de arbitru în minutul 61.

Meciul de la Săcuieni, dintre Voința și Olimpicii Ulmi II, a contat pentru etapa a cincea din Liga a V-a Dâmbovița, Seria Nord.

”Doi jucători de la oaspeţi au sărit pe unul de la gazde, iar de aici s-au încins spiritele, iscându-se o bătaie generală. Unii s-au speriat şi au fugit de pe teren. Alţii şi-au luat legitimaţiile, anunţând că renunţă la fotbal, de frică să nu fie bătuţi. S-au chemat şi ajutoare, chiar a ieşit urât. I-au rupt până şi raportul arbitrului”, au transmis martori ai evenimentelor de la Săcuieni pentru jurnaldedambovita.ro.

”S-au bătut binișor, chiar dacă înaintea meciului păreau prieteni. După ce s-au caftit, le părea rău și se rugau de arbitru să reia jocul”, a povestit alt spectator.

Arbitrul Andrei Delureanu a fost nevoit să abandoneze jocul la scorul de 2-1 pentru gazde, în minutul 61. Cel mai probabil, Comisiei de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița va decide ca ambele formații să piardă jocul cu 0-3.

Săcuieniul ar putea rămâne fără echipă după aceste incidente. Mulţi dintre jucători s-au speriat aşa de tare, încât au anunţat că abandonează.

Citiți și EXCLUSIV. Am găsit sosia președintelui Iohannis. Povestea arbitrului Petrișor David. Faptul că e leit șeful statului nu l-a scăpat de bătaie! | FOTO&VIDEO

Citește mai multe despre Bataie și Dâmbovița pe Libertatea.

Comentarii