Mergi direct la conținut »
Bătaie la Dinamo, în afara terenului de joc! Antrenorul a lovit un jucător al adversarilor
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Bătaie la Dinamo, în afara terenului de joc! Antrenorul a lovit un jucător al adversarilor

Bătaie la Dinamo, în afara terenului de joc! Antrenorul a lovit un jucător al adversarilor

Cristi Dumitru, șeful centrului de copii și juniori al celor de la Dinamo Sărulești, a lovit un jucător al formației vizitatoare, Dunărea Grădiștea, informează sportcalarasean.ro.

Fotbalul călarășean și-a luat vacanță asa cum îi place lui mai mult, cu o bătaie! Dinamo Sărulești a trecut cu 2-1 de Dunărea Grădiștea, în optimile de finală ale Cupei României – Memorialul Tache Ionescu. Bucuria este una scurtă. Oaspeții au contestat un jucător al gazdelor și vor obține calificarea la ”masa verde”!

Dinamoviștii se luptă pentru promovarea în Liga a 4-a, însa formația lui Vivi Răducanu a obținut multe puncte la ”masa verde”. Culmea este că până și echipa din Sărulești folosește jucători ”pe fals”. Și asta nu e tot.

Spre finalul jocului, Bogdan Costache, de la Dunărea Grădiștea, a fost lovit de către Cristi Dumitru, antrenorul echipelor de juniori de la Dinamo Sărulești. Totul s-a petrecut în afara terenului de joc. Oficialul gazdelor a fost amenințat de catre Costache și de acolo e pornit bătaia, oprită, într-un final de forțele de ordine.

Close
Închide
  Close