Mergi direct la conținut »
Pronosticul lui Ienei: ”Bate Steaua!”. Unde crede că se va face diferenţa
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Pronosticul lui Ienei: ”Bate Steaua!”. Unde crede că se va face diferenţa

Pronosticul lui Ienei: ”Bate Steaua!”. Unde crede că se va face diferenţa

Emeric Ienei, fost antrenor în Ghencea, are încredere maximă în echipa reconstruită de fostul său elev, Costel Gâlcă. [caption id="attachment_37826" align="alignright" width="327"] Steliştii se vor lupta cu noua echipă a CFR-ului în etapa a treia FOTO: Alex Dobre (Libertatea)[/caption]

Steaua va întâlni, astăzi, în Norvegia, pe Stromsgodset, într-un meci contând pentru turul II preliminar din Liga Campionilor. O partidă pe care antrenorul Emeric Ienei (77 de ani) o consideră a fi la îndemâna campioanei României.

Tehnicianul care a cucerit cu echipa din Ghencea Cupa Campionilor Europeni în 1986 a declarat, ieri, pentru Libertatea: “Un adversar mai facil nici că putea întâlni. Este adevărat că Steaua este în reconstrucţie, că au plecat jucători valoroşi (n.r. – Tătăruşanu, Georgievski, Kapetanos, Pintilii şi Piovaccari) şi nu s-a adus mai nimic în loc, că nordicii sunt mai puternici fizic şi psihic, că sunt în plin campionat, având meciuri în picioare, şi că ştiu să joace pe teren sintetic, dar eu spun că Steaua va câştiga”. Emeric Ienei s-a încumetat şi la un pronostic: ”Bate Steaua. Maxim egal. Avem avantajul că suntem mai tehnici şi că norvegienii nu au un campionat puternic. N-au cum să ne învingă”.

N-a convins în amicale

Stromsgodset se află în plin campionat, campioana Norvegiei din sezonul trecut ocupând, după disputarea a 15 partide, poziţia secundă, la şase puncte de liderul Molde. În această vară, campioana României nu a convins în cele cinci meciuri amicale, înregistrând doar o victorie, o remiză şi trei înfrângeri.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close