Mergi direct la conținut »
Begu și Olaru, în semifinalele turneului de dublu la Tașkent
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Begu și Olaru, în semifinalele turneului de dublu la Tașkent

Begu și Olaru, în semifinalele turneului de dublu la Tașkent

Begu și Olaru, în semifinalele turneului de dublu la Tașkent. Perechea română Irina Begu/Raluca Olaru s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA de Taşkent (Uzbekistan), dotat cu premii totale de 250.000 dolari, graţie victoriei cu 3-6, 6-2, 12-10 în faţa cuplului Paula Kania (Polonia)/Iana Sizikova (Rusia).

Begu şi Olaru, principalele favorite, au obţinut victoria într-o oră şi 38 de minute. Româncele au avut două mingi de meci, la 9-7, au fost egalate (9-9), apoi au reuşit să salveze o minge de meci la 9-10, câştigând în cele din urmă cu 12-10.

Begu şi Olaru au comis 6 duble greşeli, în timp ce adversarele au avut 4.

Cele două românce şi-au asigurat un cec de 3.435 dolari şi 110 puncte WTA la dublu.

În penultimul act, Begu şi Olaru vor juca împotriva perechii învingătoare în meciul Alexa Guarachi (Chile)/Desiree Krawczyk (SUA) – Margarita Gasparian/Anastasia Potapova (Rusia).

Olaru are două titluri cucerite la dublu în turneul de la Taşkent, în 2008 alături de ucraineanca Olga Savciuk şi 2016 alături de turcoaica Ipek Soylu. Begu a câştigat titlul la simplu în 2012.

Irina Begu o ia pe urmele Serenei Williams. Și-a ieșit din fire în timpul unui meci: „Ce vrei? Du-te la Sharapova și Azarenka și o să vezi!”

 

Close
Închide
  Close