MENIU CAUTĂ

Bianca Andreescu a bătut-o pe Mihaela Buzărnescu, la Acapulco. Sunt 12 ani diferență între cele două

Distribuie

Mihaela Buzărnescu s-a împotmolit după prima victorie la simplu din 2019. A cedat, miercuri noapte, în optimile de finală la turneul WTA de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii totale de un sfert de milion de dolari.  

Buzărnescu n-a putut repeta evoluția de succes din primul tur, contra Dariei Gavrilova. A pierdut în minimum de seturi duelul cu Bianca Andreescu (Canada) și pleacă acasă cu doar 3.400$ și 30 de puncte WTA. Sportiva cu origini românești s-a impus cu scorul 6-2, 7-5, după o oră, 43 de minute și 55 de secunde de joc.

Andreescu a dominat toate capitolele jocului, 2-1 la ași, 68%-58% puncte câștigate cu primul serviciu, 71%-50% puncte de break salvate.

Profesionistă din 2017, Bianca are 18 ani și ocupă locul 71 mondial la simplu. Românca are 30 de ani, fiind pe poziția a 31-a în lume. Buzărnescu o conducea cu 1-0 pe Andreescu în întâlnirile directe.

Învinsă și la dublu

Așa cum obișnuiește, Buzărnescu se înscrie în toate probleme posibile (simplu, dublu și mixt), dornică să joace cât mai mult și să câștige cât mai bine.

”Miki” a fost învinsă și la dublu, chiar în primul tur (”optimi”). Perechea germano – americană Tatjana Maria – Christina McHale a dispus de duetul Irina Bara – Mihaela Buzărnescu cu scorul 6-2, 2-6, 10-8. Româncele vor împărți 960 de dolari și un punct WTA.

La dublu, Buzărnescu este pe locul 27, iar Bara, 23 de ani, care a fost învinsă la simplu în primul tur, ocupă poziția a 64-a.

Comentarii