Mergi direct la conținut »
Bianca Andreescu, mai bine cotată decât Simona Halep la câștigarea Turneului Campioanelor
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Bianca Andreescu, mai bine cotată decât Simona Halep la câștigarea Turneului Campioanelor

Andreescu, locul 4 WTA, este principala favorită a bookmakerilor la câștigarea Turneului Campioanelor care începe duminică. Halep, locul 5 WTA, e doar a cincea.Duminică, la Shenzhen, începe Turneul Campioanelor, destinat celor mai bune 8 jucătoare de tenis din 2019. Competiția va dura până pe 3 noiembrie și va beneficia de cele mai consistente premii din istoria acestui turneu: 14 milioane de dolari! Simona Halep se va lupta pentru marele premiu, alături de noua senzație a anului în tenisul feminin, Bianca Andreescu, canadianca ale cărei origini sunt românești!

De Eduard Apostol,

Saci cu bani

Simo, care tocmai a urcat pe locul 5 WTA la începutul săptămânii, este doar a cincea favorită a bookmakerilor la câștigarea competiției asiatice. Iar prima este chiar Bibi, locul 4 WTA, văzută de pariori ca principala favorită, la egalitate cu liderul mondial, Ashleigh Barty! Câștigătoarea turneului va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4,75 de milioane de euro. Mai mult decât a încasat Bianca, 3,85 de milioane de dolari, pentru victoria strălucitoare de la US Open. Mult mai mult și decât a încasat Simona, 2,9 milioane de dolari, pentru succesul istoric de la Wimbledon.

Cum se joacă

Cele mai bune jucătoare din 2019, primele 8 clasate în WTA Race, se vor înfrunta în China. Vor fi două grupe de câte patru tenismene, se va juca fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se vor califica în semifinale. Simona Halep a atins cea mai bună performanță în 2014, când a jucat finala la prima ei participare. De atunci, constănțeanca a bifat toate edițiile, cu excepția celei de anul trecut, când s-a calificat de pe locul 1, dar a fost accidentată și nu a jucat

Cotele pariorilor pentru Turneul Campioanelor

  • Ashleigh Barty 4,50
  • Bianca Andreescu 4,50
  • Naomi Osaka 5,00
  • Karolina Pliskova 7,00
  • Simona Halep 7,50
  • Elina Svitolina 7,50
  • Petra Kvitova 9,00
  • Belinda Bencic 12,00
Close
Închide
  Close