De Eduard Apostol,

“Ea este cea mai cool persoană pe care o cunosc”. Este una dintre frazele spuse din inimă de Bianca Andreescu, 19 ani, locul 6 WTA, despre mama sa, Maria.

Tenisul, ca tot sportul mondial, este pus momentan pe hold, iar câștigătoarea de la US Open îi dedică ziua de astăzi celei ce i-a dat viață. Este ziua de naștere a Mariei.  

Bianca și mama sa, cea care i-a fost mereu alături în carieră

Senzația tenisului feminin în 2019, când a ajuns până aproape de podium după ce la începutul anului era undeva în preajma locului 200, Bianca a ținut să-i transmită mamei sale un călduros mesaj din suflet. 

La mulți ani, mama! Stilul tău fără greșeală și bucuria pe care o emani și-o împarți cu ceilalți ne inspiră pe toți. Dacă voi deveni jumătate din ceea ce ești înseamnă că am învins în viață!

Bianca Andreescu:

A atașat cu generozitate fotografii din colecția familiei Andreescu.

Bianca, pe vremea când avea doar câțiva anișori

Maria are și ea partea ei de faimă cu ajutorul fiicei sale. Presa americană i-a dedicat numeroase articole, olteanca având lipici la jurnaliștii de peste Ocean. Chiar dacă a impresionat mereu cu calmul său ieșit din comun. “Este genul de femeie cu care vrei să mergi la shopping, o piesă de rezistență a fashion-ului. Hai, dați-i un reality show TV mai repede!”, au scris ziariștii la finalul US Open 2019, când Bibi s-a încoronat regina turneului.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

O femeie puternică

Maria a fost forța din spatele ascensiunii Biancăi, ea având o funcție importantă în cadrul unei firme de investiții din Toronto, Canada. Primul antrenor al lui Bibi, Gabriel Hristache, povestea anul trecut pentru Gazeta Sporturilor cum familia Biancăi a încercat tot felul de afaceri și în țara natală: “Maria și soțul ei, Nicu, au pornit și-n România niște afaceri cu transporturi, însă au fost înșelați, le-au închis și-au plecat”. Mama olteancă, tatăl ardelean, părinții Biancăi s-au mutat în Canada în 1994, iar ea a venit pe lume în 2000. În 2006, vreme de aproape 3 ani, familia a revenit în țară, pentru ca Maria să conducă afacerea, la care a renunțat însă pentru totdeauna după gustul amar. 

Maria Andreescu, mereu elegantă

6,7

milioane de dolari a câștigat Bianca Andreescu din premiile din tenis, peste 80 la sută din bani fiind adunați în 2019

Citeşte şi:

Cel mai puternic român din Polonia ajută sistemul de sănătate al țării de adopție. Proiectul lui a fost aprobat de premierul polonez

Un centru de carantină din Galați a fost devastat de românii cazați acolo

Monica Anisie anunță că școlile pot rămâne închise și în septembrie. “Trebuie să fim pregătiți”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare