De Andreea Radu,

Canadianca în vârstă de 19 ani a învins-o pe jucătoarea americană de tenis Taylor Townsend, scor 6-1, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele US Open.

Bianca o va întâlni pe Elise Mertens, semifinalistă anul trecut la Australian Open. O adversară diferită decât îndemânatica Townsend, agresivă, luând mingea repede și punând presiune devreme în punct, potrivit gsp.ro.

„Voi intra pe teren și-mi voi face jocul pentru că a funcționat în ultimele două luni”, a spus Andreescu înaintea meciului cu Mertens.

Jucătoarea de tenis canadiană de orgine română Bianca Andreescu ocupa locul 178 în clasamentul WTA la sfârșitul anului 2018, iar în prezent se află pe locul 15, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells și Rogers Cup.

În clasamentul live, bazat pe rezultatele de la US Open, Bianca a intrat în top 10!

Pe cine a eliminat Bianca Andreescu la US Open

  • Turul 1: Katie Volynets (6-4, 6-4)
  • Turul 2: Kristen Flipkens (6-3, 7-5)
  • Turul 3: Carlone Wozniacki (6-4, 6-4)
  • Optimi: Taylor Townsend (6-1, 4-6, 6-2)

Citeşte şi:

Antrenorul jucătoarei de tenis Bianca Andreescu: „Nu credeam să obțină o transformare atât de rapidă față de acum un an”

Bianca Andreescu l-a impresionat pe fostul antrenor al lui Halep: „Sunt puține jucătoare care pot face asta”

Bianca Andreescu a fost răzbunarea noastră. Premieră impresionantă pentru canadianca ale cărei origini sunt românești

Bianca Andreescu a învins-o în trei seturi pe Taylor Townsend, jucătoarea din SUA care le-a trimis acasă pe Halep și Cârstea

Simona Halep, despre relația cu Bianca Andreescu: ”Nu suntem prietene”

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri