MENIU CAUTĂ

Bogdan Stelea jr, pe urmele tatălui

Distribuie

Bogdan Stelea jr joacă fotbal de la şase ani, iar acum apără culorile clubului CS Otopeni.

Fiul antrenorului secund al naţionalei, Bogdan Stelea, este cea mai nouă achiziţie a clubului CS Otopeni (Liga a II-a). Bogdan Stelea junior (18 ani) a început să joace fotbal ca portar, exact ca şi celebrul său părinte. N-a rezistat, s-a reprofilat atacant, apoi mijlocaş, pentru ca, până la urmă, să se îndrăgostească de postul de fundaş.

Bogdan Stelea junior este elev în clasa a XII-a şi jucător al echipei CS Otopeni. Pentru a se pregăti cu echipa lui Liviu Ciobotariu, tânărul fotbalist s-a zbătut serios: ”Am început fotbalul la şase ani, la Progresul. Am vrut în poartă, ca tata, dar, până la urmă, şi la sugestia părintelui meu, m-am făcut atacant. Apoi, mijlocaş. Până la urmă, am descoperit că cel mai bine mi se potriveşte postul de fundaş”, ni s-a destăinuit Bogdan Stelea jr. În scurta sa carieră, puştiul a trecut pe la Progresul, Sportul şi Dinamo 2.

4188-192231-18gabibuna.jpg

4188-192237-18gabi6971.jpgAcum este legitimat la CS Otopeni, în Liga a II-a: ”În vară, m-am pregătit la Dinamo 2, însă nu am semnat cu ei, pentru că nu m-am simţit bine acolo. Apoi, domnul Liviu Ciobotariu s-a interesat de mine, m-a chemat să dau probe şi a ales să mă păstreze în lotul echipei Otopeni”, a arătat Stelică. Băiatul este foarte mândru de faptul că este fiul lui Bogdan Stelea, legendarul portar al naţionalei, în prezent secundul lui Răzvan Lucescu. ”Când are timp, tata vine la meciurile mele. Purtăm discuţii interminabile despre fotbal. E cel mai grozav tată din lume, pentru că mi-este mereu aproape”, se mândreşte juniorul.

«Aleargă exact ca Stelică»

”L-am urmărit pe Stelea junior de când se antrena la FC Naţional. E un jucător serios, talentat şi în acest moment are calităţi pentru a evolua în Liga a II-a. Poate mai târziu, chiar în prima. Aleargă exact ca Stelică, taică-su, şi îmi place modul lui disciplinat de a fi. Când l-am chemat la Otopeni, am vorbit înainte şi cu Bogdan Stelea, care a fost încântat de idee”, a arătat Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei CS Otopeni.4188-192235-18fazadejocbuna.jpg

Se antrenează cu fiul lui Ciobotariu

Fiul lui Liviu Ciobotariu, Cosmin (medalion), în vârstă de 16 ani, ar putea semna din iarnă un contract cu gruparea din Otopeni. ”Deocamdată, Cosmin doar se antrenează cu noi. Până în iarnă îmi voi face o idee dacă merită să rămână în continuare aici, dacă emite pretenţii pentru Liga a II-a. Dacă nu, îl voi trimite la altă echipă”, a spus antrenorul echipei CS Otopeni, Liviu Ciobotariu.

Răzvan, model ca antrenor

Juniorul lui Stelea are deja un model de tehnician: ”Dintre antrenori, cel mai mult îl admir pe Răzvan Lucescu, pentru că este foarte tânăr şi ştie să comunice cu jucătorii. Am avut ocazia să fac câteva antrenamente cu el pe vremea când pregătea Braşovul şi mi-a plăcut foarte mult”.

Şi ei au continuat tradiţia familiei

4188-192236-untitled4.jpg

Comentarii