”Ca antrenor, adevărul este că Guriţă nu a făcut mare lucru, nu a ajuns, cum să spun, să rupă gura târgului. Nu cred că echipa naţională va fi mult mai puternică sau mult mai slabă cu Contra decât a fost cu Daum. Nu cred treaba asta că Daum a fost mai slab decât Iordănescu sau Piţurcă înainte. Rezultatele au cam stagnat la acelaşi nivel, mediocru sau puţin submediocru. Nu cred că Cosmin va face un miracol, pentru că nu selecţionerul rezolvă problema fotbalului românesc” a spus Boloni, tehnician în Belgia, la Antwerp, la Digi Sport.

Mircea Rednic este printre antrenorii momentului în Belgia. După ce a salvat-o pe Mouscron de la retrogradare sezonul precedent, „Puriul” şi-a dus echipa pe locul 5, cu 13 puncte obţinute după primele 7 etape.

„Mircea face un sezon deosebit aici în Belgia. Vedeţi, şi el este un nume. El ar putea să fie jignit că Federaţia nu l-a băgat în seamă, eu cred că el ar putea să fie jignit pentru treaba aceasta”, a adăugat fostul selecţioner.

Ladislau Boloni a ocupat o dată funcția de selecționer al României. I-a condus pe ”tricolori” în nouă meciuri între 2000 și 2001.

Citiți și Lokeren – Royal Antwerp 1-1, iar Boloni a ratat ocazia să-l detroneze pe Rednic de pe locul 3 în Belgia. Stanciu, nefolosit la Anderlecht

EXCLUSIV. Bölöni pune tunurile pe Burleanu: ”Trebuie să-și facă autocritica. Nu a rezolvat nimic de când este președinte”