Mergi direct la conținut »
BOMBĂ. Gigi Becali, LIBER DEFINITIV. Ce a decis azi instanţa
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > BOMBĂ. Gigi Becali, LIBER DEFINITIV. Ce a decis azi instanţa

BOMBĂ. Gigi Becali, LIBER DEFINITIV. Ce a decis azi instanţa

Gigi Becali ar putea fi eliberat definitiv. Curtea de Apel Constanţa a rămas în pronunţare asupra acestei speţe şi va anunţa oficial decizia pe 24 octombrie, scrie ziuaconstanţa.ro.

Patronul Stelei mai trebuie să aştepte o săptămână să vadă ce decizie vor lua judecătorii în „Dosarul Valiza” şi, mai mult, dacă de sărbători va fi liber definitiv, nu doar din permisie de la şefii închisorii Poarta Albă.

Gigi a atacat decizia condamnării în „Dosarul Valiza”, în care s-a ales cu o pedepasă de trei ani şi cu o gaură de 1,7 milioane de euro. Curtea de Apel Constanţa n-a luat încă o decizie în acest caz.

Conform avocaţilor lui Gigi Becali, citaţi de fanatik.ro, şeful campioanei speră să fie eliberat definitiv până în preajma sărbătorilor, fiindcă atunci va efectua mai mult de jumătate de pedeapsă şi, în plus, are atu-ul că a participat la diverse activităţi. În plus, dacă va scăpa de condamnarea din „Dosarul Valiza”, va avea un alt atu să spere la eliberarea definitivă.

„Noi credem că este o posibilitate foarte mare ca domnul Becali să fie eliberat”, a spus Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close